Muskarac iz specijalnih jedinica

Postalo mi je uzasno dosadno u veznama koje podrazumevaju da je neko stalno prisutan, da me stalno cima, da se non-stop vidjamo i tako... Volela bi da budem sa nekim ko ima obaveza i svoj zivot, krijeru sta god....a ne da ja moram da ga animiram i da ocekuje da cu da ga zabavljam i ispunjavam mu zivot! Potreban mi je neko sa kim cu se vidjati ali ne svakog drugog dana, ko me nece gnjaviti sa 2000 poruka dnevno, kome necu morati stalno da pricam gde sam i sta radim...i tako. Dosta radim, povremeno odmaram uz stvari koje volim - i tu nema mesta za muskarca.

Pa eto me!

Nisam specijalac, zadovoljavam sve navedene kriterijume, a i nisam neki muškarac!

Da li je neko bio sa takvim profilom muskarca? Sta da se ocekuje osim izgovara da su na terenima?
Prednosti vs mane?
Ne poznajem nikog iz tog kruga ljudi, tip mi se dopada ali nekako....razmisljam da li bi trebalo ili ne da se upustim u tako nesto?
Ne znam tacno koja jedinica ili koja spcijalnost - jer navodno je sve tajna, ali eto uspela sam da proverim da je slobodan...sto je nesto za pocetak?
Jer svakako ne zelim da se petljam sa nekim ko je zauzet.

Misljenja, saveti, iskustva...predlozi - sve je dobrodoslo.
Sve sto pištolje nosa nije za brak !

Muškarci u okviru jako teški tipovi

Kao što je netko gore napisao, često se desi da moram nenajavljeno otići, kad si na zadatku bilo kakav kontakt s privatnim životom je zabranjen. Događalo se da budem po pola godine negdje a da ljepše polovice pojma nemaju jesam živ ili mrtav. Niti jedna veza to ne trpi, preveliki je stres za drugu osobu i to razumijem.
Коју ви одговорност имате мученици? Да идете у НАТО мисије? 😂😂😂😂😂

Back