Muskarac iz specijalnih jedinica

Da li je neko bio sa takvim profilom muskarca? Sta da se ocekuje osim izgovara da su na terenima?
Prednosti vs mane?
Ne poznajem nikog iz tog kruga ljudi, tip mi se dopada ali nekako....razmisljam da li bi trebalo ili ne da se upustim u tako nesto?
Ne znam tacno koja jedinica ili koja spcijalnost - jer navodno je sve tajna, ali eto uspela sam da proverim da je slobodan...sto je nesto za pocetak?
Jer svakako ne zelim da se petljam sa nekim ko je zauzet.

Misljenja, saveti, iskustva...predlozi - sve je dobrodoslo.
videces ga retko

Da li je neko bio sa takvim profilom muskarca? Sta da se ocekuje osim izgovara da su na terenima?
Prednosti vs mane?
Ne poznajem nikog iz tog kruga ljudi, tip mi se dopada ali nekako....razmisljam da li bi trebalo ili ne da se upustim u tako nesto?
Ne znam tacno koja jedinica ili koja spcijalnost - jer navodno je sve tajna, ali eto uspela sam da proverim da je slobodan...sto je nesto za pocetak?

to je pajser neki sto posto

Pametno, nego da li mozes detaljnije o tome zasto su se raspale i sta je bio uzrok sumlje - sta zene nisu razumevale?
Meni upravo odgovara sto je on zauzet i sto nece da me smara 24 sata dnevno. Sto ima neki svoj posao i neki zivot i sto ce sa vremena na vreme da bude odsutan. Ne znam tako mi se bar cini. Ne mogu zaista da pisem 100 poruka dnevno, nemam zivaca da se sa nekim vidjam non stop.
Suvisna dostupnost mi jednostavno zamara
E sad ne znam sta tu ima sve jos?
Kao što je netko gore napisao, često se desi da moram nenajavljeno otići, kad si na zadatku bilo kakav kontakt s privatnim životom je zabranjen. Događalo se da budem po pola godine negdje a da ljepše polovice pojma nemaju jesam živ ili mrtav. Niti jedna veza to ne trpi, preveliki je stres za drugu osobu i to razumijem.

Nisam mnogo zainteresovana ni da mnogo znam ni da mnogo cujem. Ali ono na sta se nisu zavetovale je njihovo iskustvo, emocija i tako...
To mislim da mogu da kazu. Kao zena zeni. Trazim ocenu njih iz pozicije muskarca a ne iz pozicije njihovog zaduzenja, posla, .....

Па то ти је исто... ерос и танатос имају мале границе.

Није то за тебе, да схватиш природу таквог мушкарца... то треба умети...

Превише имаш детињастих и неважних питања.

Poslednja izmena:
Prednosti vs mane?

Goni to u p. lepu materinu.

Radim u poslu sa dosta bivših specijalaca iz celog sveta i mahom su to samci sa po više devojaka. Retko koji su u vezi ili braku, uglavnom oni stariji.
Za "one stvari" će da istolerišu ženu
A za džvanjkanje ko da im problem da povuku okidač.

Za "one stvari" će da istolerišu ženu
A za džvanjkanje ko da im problem da povuku okidač.
Ne bih da generalizujem ali eto, većina njih su u fazonu da žive sami i menjaju devojke kako stignu. Jedan se skrasio pod stare dane nakon godina ženskarenja. Tako da mi se čini da ovaj profil nije baš najidealniji za neke ozbiljne veze i brak, ali ima izuzetaka. Nisu to samo duga odsustva, mi često idemo po jugoistočnoj Aziji, neki od nas i dalje, bude to i po par nedelja, a ugovorci i na više meseci, već je i stil života. Mnogi od njih tripuju da su Džejms Bond zbog novca i imidža, jer dolaze iz tajnih službi i zarađuju dobro, a iskreno mnoge devojke padaju na taj šarm onako za jednu noć, pa idu jedno s drugim.

Ne bih da generalizujem ali eto, većina njih su u fazonu da žive sami i menjaju devojke kako stignu. Jedan se skrasio pod stare dane nakon godina ženskarenja. Tako da mi se čini da ovaj profil nije baš najidealniji za neke ozbiljne veze i brak, ali ima izuzetaka. Nisu to samo duga odsustva, mi često idemo po jugoistočnoj Aziji, neki od nas i dalje, bude to i po par nedelja, a ugovorci i na više meseci, već je i stil života. Mnogi od njih tripuju da su Džejms Bond zbog novca i imidža, jer dolaze iz tajnih službi i zarađuju dobro, a iskreno mnoge devojke padaju na taj šarm onako za jednu noć, pa idu jedno s drugim.
Мијанмар?

То је стил адреналина и осталих хормона... како бити миран са толико пара и толико кафана и жена, и обрнуто како бити миран без пара поред толико послова по целом свету...

Back