Muskarac iz specijalnih jedinica

Sakinna

Zainteresovan član
Poruka
179
Da li je neko bio sa takvim profilom muskarca? Sta da se ocekuje osim izgovara da su na terenima?
Prednosti vs mane?
Ne poznajem nikog iz tog kruga ljudi, tip mi se dopada ali nekako....razmisljam da li bi trebalo ili ne da se upustim u tako nesto?
Ne znam tacno koja jedinica ili koja spcijalnost - jer navodno je sve tajna, ali eto uspela sam da proverim da je slobodan...sto je nesto za pocetak?
Jer svakako ne zelim da se petljam sa nekim ko je zauzet.

Misljenja, saveti, iskustva...predlozi - sve je dobrodoslo.

Pa znas kako Sara kad je pocela komunikacija ono posle nekog neozbiljnog razgovora i malo sale, naravno da sam pitala cime se bavi i tako neka prosto pitanje da se informisem, i tu se krenulo sa osmehom i kao radi u specijalnoj jedinici...kojoj i sta ne moze naravno da se kaze. U sustini mene to i ne interesuje mnogo, niti bi ja nesto dobila znanjem bas te informacije koja tacno i gde ali prosto razumem da mozda nije bezbedno da se sve kaze ali ipak...danas je tajna to sutra ce biti tajna nesto drugo. Moguce da si u pravu, u stvari lakse je manipulirati sa nekim pod izgovorima sluzbe i tajni

okay, ovo bas zvuci ...cekaj zasto onda trazi neku zenu ako imaju vec tih kurvi kako kazes koje mogu da kresu? :think:
jedna u kuchu treba peglati i kuhati...na ulicu ti je sluzba

Svidja mi se vec... sve tajna.Te uniformisani su najveci maniplatori i lazovi!
Uradices kako hoces ali seti se mojih reci.❣️
iskustvo sister to se cijeni

Pa sama si ga uokvirila kao specijalca.

Jesi li ti njega upoznala ili si samo pala na misteriju?
Nisam sama uokvirila. Pitas coveka cime se bavi i dobijes taj odgovor.
Ne mogu ja njemu nesto pripisati sto on nije.

Upoznala sam ga, dopisujemo se i videli se 2 puta. I to je to.
Nisam pala na misteriju, ne znam nista o specijalcima a i ne tice me se iskreno da znam. Njegov posao njegova stvar

Nisam sama uokvirila. Pitas coveka cime se bavi i dobijes taj odgovor.
Ne mogu ja njemu nesto pripisati sto on nije.

Upoznala sam ga, dopisujemo se i videli se 2 puta. I to je to.
Nisam pala na misteriju, ne znam nista o specijalcima a i ne tice me se iskreno da znam. Njegov posao njegova stvar
Ma vidi bre kakav je ovako covek, jel ti lepo. Posao kao posao. Osim ako imas fetis prema uniformama. Onda znas na cemu si, avantura, izuzivaj se i pichi dalje.

nema tu nikakve misterije. nije tajna reći da si pripadnik saj-a.
slazem se, ili bilo cega drugog... mozda misli da je tajnovitost ono sto pali ili nedostupnost.
Otkud znam, ljudi igraju razne igre. A meni bas nije do igre. Ja sam vise za otvorenost.
Nemam nameru da ga ispitujem ni gde ide ni sta radi. Ali ne volim to...sve to mi deluje kao da zavlaci i nesto krije - kao neiskrenost.

slazem se, ili bilo cega drugog... mozda misli da je tajnovitost ono sto pali ili nedostupnost.
Otkud znam, ljudi igraju razne igre. A meni bas nije do igre. Ja sam vise za otvorenost.
Nemam nameru da ga ispitujem ni gde ide ni sta radi. Ali ne volim to...sve to mi deluje kao da zavlaci i nesto krije - kao neiskrenost.
za biu sumnjam da ti može reći. Mislim, ono, dođe obaveštajac iz nemačke i ti mu kažeš da radiš u biu. ahahah. wtf?

Da li je neko bio sa takvim profilom muskarca? Sta da se ocekuje osim izgovara da su na terenima?
Prednosti vs mane?
Ne poznajem nikog iz tog kruga ljudi, tip mi se dopada ali nekako....razmisljam da li bi trebalo ili ne da se upustim u tako nesto?
Ne znam tacno koja jedinica ili koja spcijalnost - jer navodno je sve tajna, ali eto uspela sam da proverim da je slobodan...sto je nesto za pocetak?

Umirovljeni sam specijalac i svaka veza mi se do tad raspala zbog posla. Uvijek postoji crv sumnje i žene su jednostavno takve. Upravo iz tog razloga sam i krenuo da se zabavljam isključivo s kolegicama specijalkama.

Prednosti vs mane?

Slabo ja sa muskarcim i kafu pijem....sto? navatala si nekog?

Umirovljeni sam specijalac i svaka veza mi se do tad raspala zbog posla. Uvijek postoji crv sumnje i žene su jednostavno takve. Upravo iz tog razloga sam i krenuo da se zabavljam isključivo s kolegicama specijalkama.
Pametno, nego da li mozes detaljnije o tome zasto su se raspale i sta je bio uzrok sumlje - sta zene nisu razumevale?
Meni upravo odgovara sto je on zauzet i sto nece da me smara 24 sata dnevno. Sto ima neki svoj posao i neki zivot i sto ce sa vremena na vreme da bude odsutan. Ne znam tako mi se bar cini. Ne mogu zaista da pisem 100 poruka dnevno, nemam zivaca da se sa nekim vidjam non stop.
Suvisna dostupnost mi jednostavno zamara
E sad ne znam sta tu ima sve jos?

Back