bljux
Zainteresovan član
- Poruka
- 273
vuce ulevo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mojim su ispale ochi....hanibal77:jedno pitanje za devojke:sise vam gledaju pravo ili u stranu?ili jedna pravo a druga u stranu?
cisto da vidim da l su moje normalne
all9jards:Ne mogu da verujem. Samo 4 - 5 korisnih odrovora. zar samo toliko muškaraca ima na forumu, ne, čekaj, možda ih samo toliko ima sa k...om, pa samo oni mogu da odgovore. Mislim, temu je pregledalo više od 700 osoba.
Lakše je gledati ili pisati nego prikazati. Ja sam za ubacivanje fotografija, ličnih. Pa će mo braćo da vidimo kome je gde mesto, ako to išta treba da dokaže. Ja sam za!all9jards:Ne mogu da verujem. Samo 4 - 5 korisnih odrovora. zar samo toliko muškaraca ima na forumu, ne, čekaj, možda ih samo toliko ima sa k...om, pa samo oni mogu da odgovore. Mislim, temu je pregledalo više od 700 osoba.
KOd 60% muskaraca vuce na levooooo ! :shock: (to su vam naucne cinjenice mada ih ja nisam toliko videla,mislim tih levih) a sto se tice jajeta i to je tacno i ima svoje anatomsko objasnjenje.Ako vas interesuje,pitajte...underwater:
a statistika kaze da je kod 85% muskaraca levo jaje spustenije od desnog... proverite![]()
Vragolasta Amfibija:... a sto se tice jajeta i to je tacno i ima svoje anatomsko objasnjenje.Ako vas interesuje,pitajte...![]()
![]()