Muška tema

hanibal77:
jedno pitanje za devojke:sise vam gledaju pravo ili u stranu?ili jedna pravo a druga u stranu?
cisto da vidim da l su moje normalne
Mojim su ispale ochi....
A koliko sam chula za mushkarce,obichno deshnjacima vuche u levu,i obrnuto...pa sad razmislite zashto...nevaljalci jedni.... :mrgreen:

all9jards:
Ne mogu da verujem. Samo 4 - 5 korisnih odrovora. zar samo toliko muškaraca ima na forumu, ne, čekaj, možda ih samo toliko ima sa k...om, pa samo oni mogu da odgovore. Mislim, temu je pregledalo više od 700 osoba.

pogledaj na temi koliki ti je pa ćeš videti. Inače vuče nalevo u gaćama, a prav je.

all9jards:
Ne mogu da verujem. Samo 4 - 5 korisnih odrovora. zar samo toliko muškaraca ima na forumu, ne, čekaj, možda ih samo toliko ima sa k...om, pa samo oni mogu da odgovore. Mislim, temu je pregledalo više od 700 osoba.
Lakše je gledati ili pisati nego prikazati. Ja sam za ubacivanje fotografija, ličnih. Pa će mo braćo da vidimo kome je gde mesto, ako to išta treba da dokaže. Ja sam za!

underwater:
:arrow:

a statistika kaze da je kod 85% muskaraca levo jaje spustenije od desnog... proverite :D
KOd 60% muskaraca vuce na levooooo ! :shock: (to su vam naucne cinjenice mada ih ja nisam toliko videla,mislim tih levih) a sto se tice jajeta i to je tacno i ima svoje anatomsko objasnjenje.Ako vas interesuje,pitajte... :lol: :lol:

Back