Muška sujeta

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Da li je muška sujeta izlečiva bolest? Ja mislim da muška sujeta uvek sve pokvari...

Kao ono, proveli bi ste deset dana na moru s njim, on nema novaca, vi imate, vi nudite, on neće, odnosno smatra da je more glupost... Hahaha LoL, ne smatra nego ga ne može priuštiti...Jer neće da mu neko nešro plaća. Na primer...

Ima tu mnogo primera... Šta je to, odakle dolazi, kako lečiti?

Da li je muška sujeta izlečiva bolest? Ja mislim da muška sujeta uvek sve pokvari...

Kao ono, proveli biste deset dana na moru s njim, on nema novaca, vi imate, vi nudite, on neće, odnosno smatra da je more glupost... Hahaha LoL, ne smatra nego ga ne može priuštiti...Jer neće da mu neko nešro plaća. Na primer...

Idemo na more ti i ja? O tvom trosku, naravno. :aha2:
Ich bez sujete.

Kao ono, proveli bi ste deset dana na moru s njim, on nema novaca, vi imate, vi nudite, on neće, odnosno smatra da je more glupost... Hahaha LoL, ne smatra nego ga ne može priuštiti...Jer neće da mu neko nešro plaća. Na primer...

Једноставно је.

Нађеш квалитетнијег мушкарца.

Dolazi iz pravca kada pronađeš partnera, koji ti ne odgovara. Ni ti njemu ne odgovaraš...tu ste da jedno drugome podrivate komplekse. Još jedna u nizu karmičnih veza...fujjj!

naravno. kako je moguce da ti to ne mislis?
Recimo imaš 2 instagram naloga, i takmiče se ko će imati više pratilaca.

Jedan kaže: "Ja sam Ema (18) i pokazujem bulju."

Drugi kaže: "Ja sam Živoje (50) i ostvario sam se u ulozi oca."

Po tvojoj teoriji, drugi nalog će imati neuporedivo više pratilaca, jer je Patrijarh.

Back