Muska prostitutka,sponzor,drolja

zašto vam je to novo.....pogledajte oglase u novinama, listiće polepljene po
banderama, ili još gore postoje dve televizije ili čak više, gde svekodnevno
idu poruke da MLAD ZGODAN LEP VISOK NUDI DRUŠTVO UDATOJ ILI
SLOBODNOJ DAMI...tralalala......i ostavlja čak i broj telefona....meni se
lično povraća od toga......mada primetih da to rade i žene, ljudi moji zar
je moguće da neko u 21.veku, nije sposoban da nadje oslobu sličnu sebi
već je traži na taj način...a kraj teksta obično glasi ovako JAVI SE I TI
ĆEŠ BITI SREĆNA UZ ODGOVARAJUĆU NAKNADU........:dash::dash::dontunderstand:
Kada to žena radi...zovu je k...a...!!! kada to muškarac radi u 21.veku...kažu da je to normalna pojava...pitala sam jednog sagovornika...zar nije lepše uz sebe imati mladu devojku...zategnute kože...?...a on mi je rekao: " dosadne su...starije dame su iskusnije i zanimljivije..."...onda mu ja kažem...da...ali kako se osećaš kada izadješ u kafić sa starijom damom?...zar Te ne pitaju poznanici...da li Ti je ono mama?...:banovati::ne...bolje je biti muška sponzoruša....odnosno k....a, nego pošteno nositi džakove ili brati jabuke u Grockoj...ali, to je naša stvarnost?!!!

No, ja sam mozda a kind of Muvalo's friend, izgledam kao student a imam uvek uspesne ribe, nekad pricam kao auto pa kupila "ona", odmor platila "ona", kintu ima "ona", etc, ali dobro tako se zezam, inace jak sam muz, uspesan i uvek stojim iza "nje". No, ali ne poznajem pacenice ili spoznoruse ili umislene princeze koje sanjaju muskog muza da ih negde vodi ili nesto radi s njima...Uspesne zene su moj type a uspesne zene obicno hoce da se pokazu kintom, znaci uvek se guraju da potrose :-) Uspesne zene imaju drugaciju sexualnost od domacica, pa valjda ih takvi drugaciji muskarci i privlace. To je normalno ljudi moji, zamislite sebe da ste uspesne s kintom, kakvog bi ste frajera htele? Hmh? Sexualno dominantnog i representativnog? Ili onog koji gusi svojim pricama i namerama i hoce da vas poseduje ili upravlja vama? Strasan baja koji ima sve o cemu snivate je nedostizan inace, mnogo ih je manje nego strasnih riba, znaci male sanse da ce te ga ikada sresti ili imati, a zivot ide, tako sta birate za uzivanje u zivotu?

Mene uvek biraju kintarevicke, grebatorke me ne prepoznaju, to je tako ***, svako nadje svoj type hvalabogu :-)

Mnoge zene su verovatno bile u situaciji da nalete na kulturnog,finog ,pametnog muskarca starijeg od nje sa lepim manirima ali praznog novcanika.Imala sam slucaj moje prijateljice da se upoznala sa bivsim veoma uspesnim propalim sportistom:worth: i na po cetku je bilo sve u redu:heart: dok on nije poceo pritajeno a kasnije otvoreno da joj trazi novac,odecu,obucu dok ona nije saznalada on to radi godinama gotovo sa svakom zenom:ok::eek::sad2:.Raskinula je vezu shvativsi sta je u pitanju da je on MUSKA ***** KOJA RADI SAMO IZ KORISTI.:):lol::super:
Takodje sam primetila anomaliju :rtfm:zena sociopatoloskog umnog uzroka da muskarci VEOMA MLADI ZARAD POSLA I PARA :cmok: zabavljaju svoje nadredjene poslodavke i tako sebi obezbedjuju besplatne ruckove,garderobu,koncerte kao i lagodan zivot!

Sve je to bezveze! Valjda svi trazimo srodnu dusu, nekoga da volimo i da nas voli, da delimo lepe trenutke
36_3_18.gif
! Slicni se najbolje slazu, a sada to sa parama, nekog zadese pare i biznis u zivotu, a nekoga teze, nije sve crno-belo, a cesto onaj sa manje para moze kao covek da bude kvalitetniji, tako da sve te prostitutke, dosta gube ako im je novac prvi, jeste bitan, ali treba znati i stati, cesto se polakomimo i trazimo "preko leba pogacu", a sa druge strane, toliko siromasnih, to je veliki problem...
5_1_120.gif

Poslednja izmena:
Kad idem u Srbiju ne gledaju me toliko zene, mislim zato sto ne izgledam bogat nego vise kao neki student po nasem zargonu, svidim se ponekoj prodavacici ali uglavnom nase devojke me jednostavno ne primecuju, cak kad sam probao da smuvam jednu super izgledajucu mladu ribu sad u Junu ona bila razocarana sto nisam bandit valjda :-) Ali na kraju svideo se jednoj prelepoj bogatoj plavusi, visoka, mozda 25-26god, fina, kintarevicka kazu nasi, ali super riba, iz dobre porodice, lepo vaspitana, savrseno lepa, eto, bas super, mislim hocu da kazem da to tako ide, svako nadje za sebe sto mu ide, sta bih ja radio s prodavacicom ili frizerkom, na kraju sam srecan sto takve ribe me ne prepoznaju. Inace u svetu me nenormalno napadaju ribe, od 16 do 40 god, razne, ali kod nas nikad nisam imao neki prolaz, nase ribe su cudne malo, eto zasto, hoce muskarca kintarevica, gledaju puno TV i sanjaju nesto svasta i na kraju idu sa primitivnim ili polupismenim ili mufljuzima :-)

Izvinte tek sam se probudio i mislim na tu srpkinju kintarevicku, super riba, bas mi se svidja u stvari, takvu zenu bih hteo imam :-)

Mnoge zene su verovatno bile u situaciji da nalete na kulturnog,finog ,pametnog muskarca starijeg od nje sa lepim manirima ali praznog novcanika.Imala sam slucaj moje prijateljice da se upoznala sa bivsim veoma uspesnim propalim sportistom:worth: i na po cetku je bilo sve u redu:heart: dok on nije poceo pritajeno a kasnije otvoreno da joj trazi novac,odecu,obucu dok ona nije saznalada on to radi godinama gotovo sa svakom zenom:ok::eek::sad2:.Raskinula je vezu shvativsi sta je u pitanju da je on MUSKA ***** KOJA RADI SAMO IZ KORISTI.:):lol::super:
Takodje sam primetila anomaliju :rtfm:zena sociopatoloskog umnog uzroka da muskarci VEOMA MLADI ZARAD POSLA I PARA :cmok: zabavljaju svoje nadredjene poslodavke i tako sebi obezbedjuju besplatne ruckove,garderobu,koncerte kao i lagodan zivot!

u ybt... imas neku sliku kako joj se uvlaci sklizno u top ili suknju.... :hahaha:

Back