Mnoge zene su verovatno bile u situaciji da nalete na kulturnog,finog ,pametnog muskarca starijeg od nje sa lepim manirima ali praznog novcanika.Imala sam slucaj moje prijateljice da se upoznala sa bivsim veoma uspesnim propalim sportistom
i na po cetku je bilo sve u redu
dok on nije poceo pritajeno a kasnije otvoreno da joj trazi novac,odecu,obucu dok ona nije saznalada on to radi godinama gotovo sa svakom zenom

.Raskinula je vezu shvativsi sta je u pitanju da je on MUSKA ***** KOJA RADI SAMO IZ KORISTI.

Takodje sam primetila anomaliju
zena sociopatoloskog umnog uzroka da muskarci VEOMA MLADI ZARAD POSLA I PARA
zabavljaju svoje nadredjene poslodavke i tako sebi obezbedjuju besplatne ruckove,garderobu,koncerte kao i lagodan zivot!
i na po cetku je bilo sve u redu
dok on nije poceo pritajeno a kasnije otvoreno da joj trazi novac,odecu,obucu dok ona nije saznalada on to radi godinama gotovo sa svakom zenom

.Raskinula je vezu shvativsi sta je u pitanju da je on MUSKA ***** KOJA RADI SAMO IZ KORISTI.

Takodje sam primetila anomaliju
zena sociopatoloskog umnog uzroka da muskarci VEOMA MLADI ZARAD POSLA I PARA
zabavljaju svoje nadredjene poslodavke i tako sebi obezbedjuju besplatne ruckove,garderobu,koncerte kao i lagodan zivot!

kad postoje zenske prostitutke,zasto ne bi postojale i muske,mogu da razumem tvoju prijateljicu,da je usamljena,da vec duze vreme apstinira,ali ne razumem njenu glupost da nije videla kakav je taj muskarac,ne razumem zasto se nije raspitala ko je on ,sta je,kakav je,mada i usamljenost,lepa rec,slatke reci i komplimenti cine svoje.Hajde da kazemo jasno i glasno da se primila na laskanje.