Muška nevinost sa 30+

Ali u citiranom delu prethodnog posta nisi govorio o postavljaču teme, već o drugom tipu kojeg lično poznaješ, zar ne? A taj nije tražio ni savet, ni mišljenje, ni predlog kako da uredi svoj život.
Nekome je njegov život sasvim ok, bez obzira šta ti, kao posmatrač sa strane, mislio o tome.

Govorio sam o osobi koja (kao i njegova majka) ima običaj da sudi drugima i prevrće očima kad se recimo neko oženi ženom sa dvoje dece iz prethodnog braka. I onda se ja pitam, u sebi, da li on vidi sebe kad tako druge komentariše? Valjda si pročitala i taj deo mog posta.

A zapravo si osoba od, ako se tako uopšte može reći, idealnog integriteta.
Jesi li uopšte svestan u kojoj si prednosti "nad" stadom koje u skoro svakom segmentu svog pojedinačnog ovčijeg života
živi u iluziji?

On jeste u prednosti nad stadom, ali je problem što on to ne koristi proaktivno, odnosno u stilu da ga zabole za čitav svet i da radi šta hoće. Umesto toga on pati jer ne može da bude deo tog istog stada.

I ta sex. frustracija zbog nevinosti...ma hajde molim te, pa to je smešno...kao da su svi sexualno iskusni muškarci savršeni u krevetu?
Zabluda..ima tipova koji su pregazili tisuće žena pa se u sexu čine toliko isforsirano vešti da to prosto iritira..plaši ybte.. kao zanatlije koji su svoju struku usavršili do perfekcije- nema spontanosti, nema one simpatične obostrane nervoze na početku dok se lagano ispipavate, upoznajete i usklađujete ritam...moš misliti, nisi yebač..pa šta?

Nije njemu zbog nevinosti, nego zbog shvatanja da su seks i bliskost sa suprotnim polom jedan od najlepših delova života i da je on tu užasno mnogo propustio. To ume žestoko psihološki da ***** čoveka, mislim lik vidi oko sebe decu od 13, 14 godina koja već uživaju u nečemu što je njemu od 35 + svo vreme bilo nedostupno. Možemo mi da se lažemo do mile volje kako seks nije bitan, ali jeste bitan. Uostalom zato on i dolazi na forum i traži savete, shvata šta ga je snašlo.

Da, slažem se, on je savršeno svestan svoje situacije samo mu rešenje negde neprestano izmiče,
verovatno zbog te užasne pasivnosti iz koje se ne ume iščupati ...a budjenje iz učmalosti otvara vrata strahovima- treba da shvati da njegova osobenost nije nikakav strašan hendikep, da to što nema iskustva "ne piše na čelu" i da uopšte nije kasno da uspostavi odnos o kojem mašta,

moja moralana obaveza, a i obaveza svakog čoveka prema bogu i ljudima je da pomognu drugom čoveku. ja sam pokušao sa iznošenjem istine o sebi, bez obzira što nije pohvalana. meklfeju treba razumevanje i pomoć, podrška žene. idealno je ako je to iskusna, iskrena i udata žena koja će se iskreno dopisvati sa njim, bez želje da se predstavi boljom nego što jeste, kako to žene rade kad hoće negog da osvoje, žena koja je "zaticenja" svojim bracnim statusom. dobroje da se oboje sporazumeju da se nikad neće videti, kao bi oboje mogli da otkriju neke tajne o sebi. naravno, potrebno je da ta žena bude i zainteresovana njime ili njegovom situacijom, kako bi imala volje i želje da mu odgovara i sa njim se dopisuje, a tako mu i pomogne.

I tako se tvoja "moralna i čovečanska" obaveza pretvorila u zabadanje nosa gde mu nije mesto?
Mek ovde na žalost već godinama piše o svojim problemima, nismo forumaši od juče i ako mu se obraćam sa iskrenim razumevanjem, to ne znači da nam treba Neki posrednik i picin poštar koji spušta na lični nivo i ironično srozava diskusiju na koju očigledno nema nikakav drugi argumentovan komentar:)

- - - - - - - - - -

A čuj baje, "dopisivanje i zaštićenost bračnim statusom" :lol:

još da dopunim svoj odgovor, pa da se posvetim svom poslu od koga živim, a više se neću ni uključivati, pošto ne znam šta bih više rekao, a rekao sam što sam imao. naime, vezano za ove kritike koje su na granici priastojnosti, a čini se da bi čovek hteo biti konstruktivan: ako želite uputiti konstruktivnu kritiku - ne napadajte čoveka, već njegov postupak. reći čoveku da "...i nije za život" svakako nije konstruktivna kritika, on ne može poromenti čitavog sebe, ali može neke postupke, a menajući postupke i namere, može da postane bolji. takođe je pogresno i "udarati" njega a pri tim imati u vidu nekog čoveka iz svakodnevnog okruženja, jer njih dvojica nisu isti čovek i možda ovaj ne zaslužuje da mu se kaže ono što smo onom drugom prećutali u svakodnevici. neki izražavaju sumnju da je istina ovo što je on napisao, ali tzo nije ni bittno, neko drugi, sa istim probolemom će putem googla doći na ove stranice, kao i ja. ukazivati čoveku na sve prpusteno je, takođe, kontraproduktivno. uostalom, ko zna zašzo je to tako, zašto je tako trebalo da bude, i zasto je takva božija volja. čovek, hvala bogu, nije umro, za njega ima još nade i vremena i ko zna gde neka Sanja baš o njemu sanja.
Pronadjes negde nekakvog Misu,
nekakvog Gorana,
Dragana,
Svetu,
pronadjes drugare nalik na sebe
i stanes tako i ne verujes
da ima neko kao ti - isti,
na ovom drukchijem svetu.
I nista ne mora da se kaze.
Sve se unapred zna i razume.
Mozda te neke Mire sad traze.
Mozda Gordana neka ne ume
bez tebe,
Jelene,
Milice,
Vide,
do nekog ogromnog sunca da ide.
I ne znas koliko kao ti - takvih
veceras ponovo nekog nemaju.
I ne znas koliko kao ti - istih
za susret sa tobom bas sad se spremaju.
I ne znas ko su to, kao ti - divni
i sto su jastuke suzama vlazili.
A lepo ste se mogli sresti
samo da ste se malo potrazili.
I kreces u zivot s pogresnim nekim.
S drukcijim nekim.
Nekim dalekim.
A Boris,
Vera,
Vladan
i Sanja
jos uvek samo tebe sanja

nisam pratio njegove teme
ali sa trideset plus ocekujem jednu zrelu osobu.
ako stima sto sam u procitanom zakljucio,
sve su to posledice detinjstva.
krajnje je vreme da preduzme nesto konkretno;
u najmanju ruku potrazi strucnu pomoc.
terapeutski ucinak sa foruma najcesce ima suprotni efekat.

:zper: :lol:

tumblr_inline_oac2ra1nhr1t6ym0o_1280.jpg

Mek, odlazi sa foruma ako ti je život mio!! :evil:

:lol:

Imam 35+, heteroseksualac sam, ali sam još uvek devac.
Nikada nisam ni imao devojku.
Pitam se šta je to u mom psihofizičkom razvoju krenulo naopako pa nisam ostvario bliskost sa nekom.

Ima li ovde još nevinih muškaraca i koliko vas to opterećuje?
Žene, kako gledate na muške devce 30+?
Da li biste otkačile vezu u povoju nakon što vam on to pomene, iako ste imali dobru hemiju do tada?

According to the Centers for Disease Control and Prevention, the average age Americans lose their virginities (defined here as vaginal sexual intercourse) is 17.1 for both men and women. The CDC also reports that virgins make up 12.3 percent of females and 14.3 percent of males aged 20 to 24. That number drops below 5 percent for both male and female virgins aged 25 to 29 and goes as low as 0.3 percent for virgins aged 40 to 44.

Koje sve wizards skills stičemo na ovom nivou devičanstva?

Ama da sam naslutio da cu se vako pod stare dane zlopatiti ne bi vala ni pocinjo s tijem rabotama, proklinjem dan kad me ona garavusa nagovori, a sto cu, zaokupilo me, zaobadalo, i uze me mlada i zelena, a eto sad se sijede kose gorko kajem i muku mucim ne bi li idje ista zensko bacio poda se. :sad2:

Ja sve nešto slutim da je mrak konačno zamenila svetlost na kraju tunela:lol:

Ali može, zašto ne, samo gde?
Banja, tama disko kluba, splav, ajriš pab, krajiško veče, časovi joge (dobro, tu može bit naduvan, ne baš da smrducka na pivčugu:lol:, neki fenserica sterilni klub, karaoke, koncert Baje Malog, Exit (ako Mek bude sponzor ulaznica, glasam za, naročito veče kad bude Robin Šulc, tu će biti curica ihaaj:lol:
Dakle, šta predlažeš drugarice forumašice?

Back