Muska majica bez rukava

Sleevel

Početnik
Poruka
2
Evo me u ne bas muskoj temi, ali me bas zanima misljenje prvenstveno osoba zenskog pola o ovom komadu garderobe.
Mislim na klasicne jednobojne muske majice ili eventualno sa nekim natpisom.
Konkretno ja volim da nosim takve, ali se nikad u javnosti nisam pojavio u njima. Najdalje do prodavnice u komsiluku i par puta sam vozio bicikl u njima.
Interesuje me misljenje da li je po vama to macho, seljacki, gejevski ... ili ne obracate paznju na to?
812272.jpg
122.jpg

Pretpostavljam da su udobne za sport, ali na tvom mestu ne bih izlazila u njima... jer je to uniforma 'narcisoidnih bildera', kako je već spomenula koleginica iznad.
Ako želiš da pokažeš telo, tj. mišiće, to možeš sasvim dobro da uradiš i sa običnom majicom sa kratkim rukavima, čak ne mora da bude ni uska. Žene nisu slepe, nagoveštaj je dovoljan.

Ja takve majice zovem Miki Manojlović. On ih u filmovima najčešće nosi. :)
No, ne volim ih.
Nekako. Ne bih volela da ih moj dečko nosi van kućnih varijanti.

Ali to nije ista majica - ova koju si ti postavila ima uže 'bretele' - to je kasična 'siledžijka' (engleski wife-beater), to su nosili svi, i Marlon Brando, a ova iz uvodnog posta je drugačiji model, neka nova mutacija, pa još sa logom...

ova prva odise onako bas buvljackim izgledom :))))) jedino za sport neki su ok, u tome izlaziti u javnosti, jos sa vevericama pod rukom :sad2:

kad malo razmislim bolje i ova prva nego ona druga ajm-seksi-end-aj-nou-it majica od likre il cega god vec...naci takog kad vidim odma pomislim koja pi.cka od coveka :(

Back