MUSKA LJUBOMORA

Jesi li znao? Ura za tebe! Ae, sad pali i ne budi degenerik i ne otvaraj onakve teme ako ne možeš već elegantno da odgovoriš! Obećavam ti da će ubuduće biti ignor! Količina tvoje gluposti i imbecilnost su me iziritirali, pa sam te malo ne zlonamerno peckao! Ali pošto si Dragantard kakav jesi, loži i pali sve što možeš i zadovoljavaj svoj sitan ego! Zbogom tardinjo!
P.S.Ako bude bilo okupljanja forumaša, upoznaćeš me, ne brini se... svršićeš 10x od sreće! :twisted:

Hard as a rock:
Jesi li znao? Ura za tebe! Ae, sad pali i ne budi degenerik i ne otvaraj onakve teme ako ne možeš već elegantno da odgovoriš! Obećavam ti da će ubuduće biti ignor! Količina tvoje gluposti i imbecilnost su me iziritirali, pa sam te malo ne zlonamerno peckao! Ali pošto si Dragantard kakav jesi, loži i pali sve što možeš i zadovoljavaj svoj sitan ego! Zbogom tardinjo!
P.S.Ako bude bilo okupljanja forumaša, upoznaćeš me, ne brini se... svršićeš 10x od sreće! :twisted:
jao :D

Hard as a rock:
jao,jao...pa ti znas i vise od tri recenice sa sastavis...u mom kraju kada nekog izazoves na dvoboj,a taj ne sme da se pojavi..e njega zovemo Mekana Usra...ili seka persa...

kad me nisu ova dvojica u rl (sad izgleda da se hvalim, tipicno muski!) koja su me danas startovali "uzeli" nece ni ovde.
da li ej moguce da zato sto necu da se tucam, eto necu,necu, necu imam ponude na sve strane?
ovaj zivot i spletkarenja sa dogadjajima su fenomenalna pojava.

Qq... Strujo, al napravi priču! Pa, nije ovo zbog tebe... Inače, valjda si primetila da čovek kidiše, sa samo 7 dana provedenih na forumu, na sve što je provalio da je žensko i misli da ste sve nezadovoljene i nesrećne i da čekate samo njega da vas prosvetli i ukaže put izbavljenja...
Ne razočaravaj me, nemoj mi reći da si se primila??

odlicna stvar tsu
boze hard, pa na sta ti ja licim?
htela sam da uvedem malo sale malo komike u vas jebeni dijalog.
ne pratim kome pise, odgovorim i procitam samo ono sto je napisano meni.
ostalo em ne zanima.

Back