Muška glad

Cinjenica je da svakome tudje parce kolaca djeluje sladje nego svoje, iako se rade radi o istom kolacu. Zene koje zapravo nemaju takve odnose kakvi su navedeni u uvodnom postu smatraju svog partnera za mlakonju, a one koje imaju, to im je isrpljujuce, a rado bi se mijenjale, jer sit gladnom ne vjeruje da je gladan.

Jes da je ovaj post filozofski, ali valjda ce vam biti jasno sta sam htio da kazem.

Upravo to , ne možeš više ..iscrpija te totalno..
legnete spavat .. ura tuce za dva sata ..(jer eto cilu noc je jašio po tebi )da se triba dic ..
dignete se ..a ono .. ruka vas snažno poteže natrag i zauzima položaj nadmocnijeg ..
naravno nije da ne paše dodir i to .. al ona je suha ka triska .. više ne može ..
on to vidi ..al ne može utažit tu glad ..
mslm, nije korektno da te netko dovuce do ruba u kojem razmišljate dal da mu opalit čvorugu po pohotnom ponosu ili nešto humanije .. :D

:think:
Pa, ako ti pase, a samo je mala suha, zna se:
Durex-play-lubrikanti.jpg

(na bazi vode, naravno)
:lol:

Dame moje , da li ste imale odnose sa muškarcem malo jačeg libida ?
Šta to znači ? Znači .. često vas hvata za sva moguća mista , često vas ljubi na svim mogućim mistima vašeg tila , često vas želi u svim mogućim kombinacijama , često vas ostavlja iscrpljenom .. i tako jedno dužeeeee vrime ...

Kako ste se nosile sa jednim takvim primjerkom vulgarisa?:)

Ma samo nek legne potrbuske, lubrikant ce odraditi svoje. A ona za to vreme moze da ispunjava ukrstene reci sto se mene tice. Meni je bitno da sam se ja ispraznio.

Upravo to , ne možeš više ..iscrpija te totalno..
legnete spavat .. ura tuce za dva sata ..(jer eto cilu noc je jašio po tebi )da se triba dic ..
dignete se ..a ono .. ruka vas snažno poteže natrag i zauzima položaj nadmocnijeg ..
naravno nije da ne paše dodir i to .. al ona je suha ka triska .. više ne može ..
on to vidi ..al ne može utažit tu glad ..
mslm, nije korektno da te netko dovuce do ruba u kojem razmišljate dal da mu opalit čvorugu po pohotnom ponosu ili nešto humanije .. :D

Ako je sa pravom osobom, osobom koja ju je uzbudila dva staa pre toga, žena će moći opet da se uzbudi..
A ako je problem 'suhoća' onda jedino treba da popije malo vode, jer je kanda malko dehidrirala :D

Šta to znači ? Znači .. često vas hvata za sva moguća mista , često vas ljubi na svim mogućim mistima vašeg tila , često vas želi u svim mogućim kombinacijama , često vas ostavlja iscrpljenom .. i tako jedno dužeeeee vrime ...

nosila sam se sa njim u pučku materinu

Nose se, i govore, lud si, blesav si, pa sad smo, sacekaj, nemoj, dosta, kasnije..

ali to sve samo kazu ustvari uvek moze opet
posebno naljute kad tvrde da nikad muskarac ne moze ko zena
ond aje rashrafish nacisto :D

ujutro im se tresu noge ruke i tiba, ali uredno skuvaju kafu spreme doruchak i zapale na posao sa osmehom shto hirurski ne moze da im se skine

lol

Nisam imao odnose sa muskarcima, i necu,a tako bi rado ucestvovao u diskusiji:aha:

Back