Muška dilema - da sečem ili da ne sečem?

Forumaš Veličanstveni

Elita
Banovan
Poruka
15.221
Evo muku mučim sa ovim problemom godinama a bude mi neprijatno pred ženskama kada se raskomotimo u papuče.
Uvek počne ista priča iznova i iznova kako koju novu upoznam.
U prvo vreme su i tolerantne u vezi mog problema, ali posle počnu da negoduju
a kasnije i da vrlo otvoreno pričaju o onome što ih se ne dotiče direktno što najčešće dovodi do kraha veze.
Reč je o mom zdravju a ne o njihovom na šta one kažu da previše volim sebe
To je tačno, jer kad raskinem sa njom ona nije više sa mnon nego ja sam sa sobom.
I zbog toga ne bih samog sebe da zeznem jer nema garancija da će ona i dalje da bude sa mnom posle toga.
Ja sam pitao razne ljude šta da radim po pitanju mog problema ali su odgovori bili ekstremno za i ekstremno protiv.
Naime, na levoj nozi nokat nikako da izraste kako treba a posle prvog lomljenja usled pada tegle sa slatkim.
Prijelo mi se i bi što bi. E tada se samo bio zacrnio pa otpao posle par meseci i počeo nov. E sad taman kad je došlo vreme za sečenje nokat se posle par dana bolova nekako podlaburio od polovine i deluje hrskavo.
Sad dal čupati ili ne nemam pojma? I šta posle? Ko mi garantuje da će posle toga biti sve u redu?
Svaka operacija nosi rizik, pa mi to dodje kao gubljenje vremena ni za šta?

Šta savetuje svet?
Jel ima kakva mast ili narodni čaj?
Ili kakav dobar privatnik kod kog neće boleti kao kod državnog pa nek košta kol'ko košta?

Poslednja izmena:
Evo muku mučim sa ovim problemom godinama a bude mi neprijatno pred ženskama kada se raskomotimo u papuče.
a kasnije i da vrlo otvoreno pričaju o onome što ih se ne dotiče direktno što najčešće dovodi do kraha veze.
To je tačno, jer kad raskinem sa njom ona nije više sa mnon nego ja sam sa sobom.
I zbog toga ne bih samog sebe da zeznem jer nema garancija da će ona i dalje da bude sa mnom posle toga.
Ja sam pitao razne ljude šta da radim po pitanju mog problema ali su odgovori bili ekstremno za i ekstremno protiv.
Naime, na levoj nozi nokat nikako da izraste kako treba a posle prvog lomljenja usled pada tegle sa slatkim.
Prijelo mi se i bi što bi. E tada se samo bio zacrnio pa otpao posle par meseci i počeo nov. E sad taman kad je došlo vreme za sečenje nokat se posle par dana bolova nekako podlaburio od polovine i deluje hrskavo.
Sad dal čupati ili ne nemam pojma? I šta posle? Ko mi garantuje da će posle toga biti sve u redu?

Šta savetuje svet?
Ili kakav dobar privatnik kod kog neće boleti kao kod državnog pa nek košta kol'ko košta?
Pa ako je mali ( prs sa sve nokat) ja bih to na panj pa sikirche i odfikarila.
Ako je veliki, isto bih to uradila, mozda sa malo ostrije i vece sikirche.

Šta savetuje svet?

Imas problem - resavaj problem.

Ucini sto moras uciniti .... Obrati se specijalisti, odi na pregled. Pa ce ti on reci.

Mozda ti kaze - to je za cupanje, mozda ti prepise neki lek.

Pa idi kod lekara da ti kaže šta se dešava. Možda imaš gljivice ili neke bakterije ili neki treći problem. Neka ti državni lekar postavi dijagnozu pa ti posle lako možeš da tražiš rešenje kod privatnika. Ne moraš pristati na čupanje, kad saznaš šta je problem moći ćeš da tražiš alternativu.
P.S.: Da nisi slučajno dijabetičar?

Pa idi kod lekara da ti kaže šta se dešava. Možda imaš gljivice ili neke bakterije ili neki treći problem. Neka ti državni lekar postavi dijagnozu pa ti posle lako možeš da tražiš rešenje kod privatnika. Ne moraš pristati na čupanje, kad saznaš šta je problem moći ćeš da tražiš alternativu.
P.S.: Da nisi slučajno dijabetičar?
Koliko znam on nije dijabeticar, Gljivice nema , nema ni bakterije, iz principa ne ide kod drzavnih lekara, za privatne nema pare,
a i tesko moze neki lekar da mu da terapiju za njegovu dijagnozu jer mu je ocigledno taj njegov veliki pa je to i jednino sto muci njegovu okolinu.

Covek je vec u naslovú svog topika sve lepo rekao, kakav sada pedikir? Nisam ni znala da postoje pedikiri za muske probleme.

Back