Musk: "Ugradili smo čip u mozak čovjeka"

ti misliš da si živ.. u tebi je čip koji si dobio preko vakcine i koji odrađuje procese umesto tebe i ima neku misiju koje nisi ni svestan.. ti si ustvari mrtav odavno.. kad se čipu istroši baterija umire čip a i ti sa njim po drugi put i to je kraj
Uh, pa onda dobar nek cip, zarada mi se duplirala poslednje 3 godine kako su mi ga ugradili :D

Pa koliko je ljudi zvanicno umrlo od takodje NWO pustene korone?
Malo li je...

A kad na to jos dodamo cifru koja nam nece biti zvanicno saopstena...a to je cifra preminulih od fejkcinacije...

Pa je li malo nekoliko desetina miliona ljudi sveukupno...?
Pri cemu proces jos traje...

A to je samo jedan pravac unistenja...

Gde su ratovi...
Eno samo Ukra i Rusa milion manje..., eno Palestinaca u tri meseca 30 000 manje...

Itd itd...
Virusi, fejkcine, ratovi, zaprasivanje...

Da...NWO satanisticka sekta jos ne uspeva da pobedi život, jer i Boža se nešto pita...

Ali sama cinjenica da oni uopste rade na tome, da klanjajuci se smrti unistavaju život...je vredna prezira i borbe protiv istih :mafijas:

...

Nisi mi odgovorio na pitajne, kako to da je svih, preko 1000 ljudi koje ja poznajem a vakcinisani su, jos uvek zivo i zdravo?

Pa koliko je ljudi zvanicno umrlo od takodje NWO pustene korone?
Malo li je...

A kad na to jos dodamo cifru koja nam nece biti zvanicno saopstena...a to je cifra preminulih od fejkcinacije...

Pa je li malo nekoliko desetina miliona ljudi sveukupno...?
Pri cemu proces jos traje...

A to je samo jedan pravac unistenja...

Gde su ratovi...
Eno samo Ukra i Rusa milion manje..., eno Palestinaca u tri meseca 30 000 manje...

Itd itd...
Virusi, fejkcine, ratovi, zaprasivanje...

Da...NWO satanisticka sekta jos ne uspeva da pobedi život, jer i Boža se nešto pita...

Ali sama cinjenica da oni uopste rade na tome, da klanjajuci se smrti unistavaju život...je vredna prezira i borbe protiv istih

...
zašto su onda napravili vakcinu protiv korone od koje ljudi umiru ako ljudi svejedno umiru od korone?

ali zašto su onda napravili vakcinu protiv korone od koje ljudi umiru ako ljudi svejedno umiru od korone?
Sad si ga zbunio totalno :D

1706605260063.jpeg

Nisi mi odgovorio na pitajne, kako to da je svih, preko 1000 ljudi koje ja poznajem a vakcinisani su, jos uvek zivo i zdravo?

Evo ti kontra pitanje kako i zasto je ubrzo nakon fejkcinacije preminuo otac od moje koleginice? Covek je cak dok je jos bio ziv rekao da oseca da mu se zbog fejkcine pogorsalo stanje...

Evo sta bi sa Milojevicem koji je sigurno kao NBA trener morao biti fejkcinisan...

Onda nekidan novosadaki novinar isto relativno mladji...a koji je u doba korone pisao promotivno o fejkcinaciji sto ce reci i sam fejkcinisan...

Da ti sad ne zatrpam post sa xy samo javnih licnosti za koje sam kroz press cliping i ranije izjave proverio da su bili fejkcinisani...
Naravno...svima je zvanicni razlog smrti nesto levo...i da...to levo i jeste bilo aktivirano fejkcinom...kao kod Milojevica tromb...

...

zašto su onda napravili vakcinu protiv korone od koje ljudi umiru ako ljudi svejedno umiru od korone?

Ne razumes...
I jedno i drugo su orudje...sto vise orudja to vise zametanja tragova...

Nesto ce pokupiti korona nesto fejkcinacija...a plus treci efekat im je bila blokada zdravstvenog sistema...kada ljudi nisu mogli pristupiti zdravstvenom sistemu za lecenje nekih drugih bolesti...

Dakle na tri nivoa su ubijali:

1) Pustenom koronom
2) Fejkcinacijom
3) Blokadom zdravstvenog sistema...

...

Prvo odgovori ti na moje pitanje, pa cu onda ja na tvoje kontrapitanje. Takav je red, tako se diskutuje.

Pa ja sam ti rekao da nije korona pustena da pobije sve koji se zaraze, a zarazeni su svi!

Kao sto i fejkcine nisu pustene da pobiju sve koji se fejkcinisu...

Ne svi i ne odjednom...

Recimo kod nas Mali zadovoljan da mu po Švabovoj formuli pomrlo par stotina hiljada penzionera pre nego li je trebalo...i time skratilo listu isplata u PIO fondu...

Uostalom rekoh ti da se i Boža nesto pita...i spasava...a ne samo NWO satanisti koji bi da ubijaju zivot gdegod stignu...

...

Ok, umro je od srca i nema veze sa vakcinom ali opet moras da priznas da ovo sada sto se desava je cudno da puno ljudi umire koji nisu stari,
Oduvek su umirali i mladi i stari od raznih bolesti. Sada ne umire nista vise nego ranije, po svim statistickim podacima mortalitet ne raste, vec opada.
bukvalno tek tako samo covek umre, pa i sportisti.
Zasto mislis da su sportisti imuni na smrt? Pa profesionalni sportisti preopterecuju svoj organizam, i u vecem su riziku od, recimo, rekreativaca. Plus, neretko uzimaju i razne dopinge.
Ne znam koliko godina imas, ali da li se secas Vladimira Dimitrijevica, preminuo 2001. godine, bio velika nada Crvene Zvezde? Preminuo u 20-toj godini.
E, bio mi je odlican drugar, i znas zasto mu je srce stalo? Ajd pogadjaj.

Ok, umro je od srca i nema veze sa vakcinom ali opet moras da priznas da ovo sada sto se desava je cudno da puno ljudi umire koji nisu stari, bukvalno tek tako samo covek umre, pa i sportisti.
pa nije..umirali su i ranije sportisti..

evo ti spisak fudbalera npr koji su umrli na terenu u razmaku od 10 godina daleko pre korone.. znači do 2016 te..

Patrik Ekeng - Dinamo Bukurešt 2016 ta
Mark Vivijen Foe Kamerun 2003. ća
Mikloš Feher Benfika 2004. ta
Antonio Puerta Sevilja 2007. ma
Danijelk Harke Espanjol 2009 ta
Pjermario Morosini LIvorno 2012 ta
Goran Gagić Kingdao 2015 ta
Gregori Mertens Lokeren 2015 ta
Alen Pamić 2013 Standard 2013 ta

voleo bih da vidim spisak fudbalera koji su umrli na terenu posle korone tj posle vakcinacije .. tako bismo mogli da uporedimo neke brojeve i da vidimo da li vakcinacija ima neki uticaj.. ako ih je u ove dve tri godine umrlo na terenu dvoje ,troje pa i petoro jbg ne vidim da se broj dramatično povećao..a čini mi se da ih nema toliko

edit malo sam guglao..ima ih još dosta.. govorim o peridou pre korone..

2013 ta Argentinac Hector Sanabria se srušio u 29. minuti utakmice i iako mu je odmah pružena liječnička pomoć, nije dolazio k svijesti, a umro je na putu do bolnice

Bruno Boban, brat tadašnjeg igrača Osijeka Gabrijela Bobana, srušio se na utakmici 3. HNL Istok između njegove Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu 24. ožujka 2018. U sedmoj minuti u prsa ga je pogodila lopta nakon čega je pao na travu. Imao je 24 godine.

Talijanski nogometaš Davide Astori tragično je preminuo 4. ožujka 2018. u 32. godini hotelskoj sobi u Udinama uoči prvenstvene utakmice svoje Fiorentine i Udinesea

gde piše da se tromb javlja zbog vakcine?
msm nemoj da se ljutiš al mene totalno boli k šta ti pričaš.. eto ja mogu da pričam da sam sinoć jbo ružičastog slona u cirkusu
pitam te gde piše da se tromb javlja zbog vakcine? koji dr je to rekao? imaš neku medicinsku, naučnu studiju ili samo lupetaš?

+

Словачки премијер наредио испитивање вакцине против Ковид-а и великог броја …​

https://srbin.info/svet/slovacki-pr...vanje-vakcine-protiv-kovid-a-i-velikog-broja/
„Да ли сте видели статистику о томе како су наши смртни случајеви од разних кардиоваскуларних догађаја порасли због вакцинације?“ рекао је премијер.

Ne bi me iznenadilo da NWO sekta odvrne šarafe na njegovom autu...

...

Zato sto su bili zdravi i pre vakcine.

Ko je imao neku bolest i bio, a da mozda nije znao, "nacet", umro je. To je bar moje vidjenje nakon svega.

Pa pogledaj samo kako su neke nase estradne licnosti te godine odjednom poumirale, nisu bas dobro sad, ni mladi, ali ne jos ni za umiranje. Ni izdaleka.

...

Najavio:

ČIPOVANJE LJUDI! Ilon Mask spreman da počne da ugrađuje posebne uređaje u mozak! Evo šta je sve najavio NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU​

https://www.google.com/amp/s/www.ku...sta-je-sve-najavio-najbogatiji-covek-na-svetu

+

Uradio:

Musk: Ugradili smo čip u mozak čovjeka​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...-smo-bezicni-cip-u-mozak-covjeka/2533895.aspx

Ovo kad se evo ovako ozvaniči javno...znači da su to već radili decenijama unapred...
Sve to potice iz vojnih NWO Pentagon eksperimenata na ljudima...odakle potice i sam Musk...

Pa kad se pitate kako je neki masovni ubica kao navodjen uradio neko masovno ubistvo..., a kakva se inace redovno desavaju u Americi...a kakvo smo nazalost i mi upoznali prosle godine...
Znajte da jedna od mogucnosti je sem MK Ultra i Monarh programinga...takodje i čipovani navodjeni ubica...

...
eeee, kad se setim pre 15-tak godina, Svedska je bila prva zemlja koja je reklamirala cipovanje personala po firmama.......................danas je u NATO.

Back