Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.709
A znaci nema cip u vakcini?
Ima ali "na odlozeno" zvani TROMB !
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A znaci nema cip u vakcini?
pa evo kod Miloja npr.. vakcinisao se pre dve ili tri godine i ubrzao mu se trombaj brt prestani da lupaš gluposti da te ne šibnem na ignor..
tvoja priča: vakcinisao se pre dve godine i strefilo ga srce posle dve godine zato što se vakcinisao
eto i moj drug se vakcinisao, pa se vremenskom kapsulom vratio u 2008 mu i umro na terenu za mali fudbal zbog vakciniacije
nekad takve gluposti ovde pročitam da se baš ono iznenadim!!!
pa evo kod Miloja npr.. vakcinisao se pre dve ili tri godine i ubrzao mu se trombaj brt prestani da lupaš gluposti da te ne šibnem na ignor..
tvoja priča: vakcinisao se pre dve godine i strefilo ga srce posle dve godine zato što se vakcinisao
eto i moj drug se vakcinisao, pa se vremenskom kapsulom vratio u 2008 mu i umro na terenu za mali fudbal zbog vakciniacije
nekad takve gluposti ovde pročitam da se baš ono iznenadim!!!
gde u tekstu piše da je vakcinisan? gde u tekstu piše da je zbog vakcine?Evo ti friska vest sad sa Kurira npr...naravno ne znamo od cega...i nije nam receno (a gde da se kaze i utvrdi...)...ali kaze mladom sportisti od 37 godina izvadili tromb od 70 cm na VMA:
ZAMALO DA MU AMPUTIRAJU NOGU: Sportisti (37) prehlada napravila tromb od 70 cm! Dr Marjanović: I običan virus može biti poguban!
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...r-marjanovic-i-obican-virus-moze-biti-poguban
...
mislim da je nemoguće da je umro zato što se vakcinisao.. ( ako se vakcinisao )I da...sta ti nije jasno ako se nesto sto uradis danas pojavi kao posledica za godinu dve tri?
Mislis da je to nemoguce?
...
gde u tekstu piše da je vakcinisan? gde u tekstu piše da je zbog vakcine?
gde piše da se tromb javlja zbog vakcine?Tromb se javlja i zbog korone i zbog fejkcine
To odavno pricam...dakle iz oba razloga...
Takvim su kreirali i korona virus i fejkcine...
Naravno...ne znaci da ce pobiti sve koji su prelezali koronu ili koji su fejkcinisani...jer bi bilo preocito...ali njima dovoljno sto su pokosili par miliona i po Švabu RESETOVALI...
...
Kako li to radi cip na odlozeno zvani tromb, jel moze neki info?Ima ali "na odlozeno" zvani TROMB !
...
gde piše da se tromb javlja zbog vakcine?
msm nemoj da se ljutiš al mene totalno boli k šta ti pričaš.. eto ja mogu da pričam da sam sinoć jbo ružičastog slona u cirkusu
pitam te gde piše da se tromb javlja zbog vakcine? koji dr je to rekao? imaš neku medicinsku, naučnu studiju ili samo lupetaš?
Ja mislim da nije, nego je jednostavno covek star i pomalo (tj. malo vise) dementan.J
A mislim da je Bajden recimo vec čipovan...
Vidi se kad često čip prešalta...
...
ok.. odgovor na mestu.. moguće je da postoji povezanost i sa Milojem ali isto tako je moguće da nema nikakve veze.. ponavljam: u slučaju da je vakcinisan što ne možemo znatiAko su ovolicno govorili zvanicno i to cak na NWO mediju DW...
Vakcine i tromboza: Naučnici otkrili vezu
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/sr/vakcine-i-tromboza-nau%C4%8Dnici-otkrili-vezu/a-60015875
Onda zamisli koliko je to nezvanicno rasireno...
Ako treba mogu ti naci jos xy linkova i ne misljenja baba s pijace vec lekara...
...
Kako li to radi cip na odlozeno zvani tromb, jel moze neki info?
Posto razvijam svoj interplanetarni modul X-23174, pa bi mi to mnogo znacilo.
ok.. odgovor na mestu.. moguće je da postoji povezanost i sa Milojem ali isto tako je moguće da nema nikakve veze.. ponavljam: u slučaju da je vakcinisan što ne možemo znati
Ja mislim da nije, nego je jednostavno covek star i pomalo (tj. malo vise) dementan.
Cekaj, na koliko je to odlozeno?Lepo...fejkcinisao si se...i mislis da si postao supermen...i odes u teretanu dizes xy vodis zdrav zivot mislis sve top...a fejkcina u pozadini radi...radi dan...radi mesec...radi godinu..
Ti idalje mislis da si supermen...izgledas nikad bolje...
Kad odjednom CVRC...
Kako sta?!
Sta tebi sportisti i mladom coveku i jos fejkcinsanom da se desi...
Lekar (u srecnijem ishodu...kad jos mrdas...) ti kaze TROMB...
Ti kazes -"Kako tromb, ja treniram imam jako srce jedem zdravo doktore...mojne me zezas..."
Doktor kaze (onoliko koliko moze i sme...) - eto tako druze..."cipovan si trombom na odlozeno"...
Zato topla preporuka - radite testove na trombozu i preglede stanja krvnih sudova i sl.
...
ja sam čuo da će da izumre 6 milijardi i ostane milijardu ljudi na planeti.. a broj stanovnika se samo povećava..Cekaj, na koliko je to odlozeno?
Ja sam cuo razne informacije, prvo su pricali ce da pocrkamo svi za sest meseci, pa za godinu, pa za dve....evo, prodjose skoro 3 godine, kad cemo vec jednom?![]()
To su pricali dok nas je bilo 7 milijardi. Sad je osam milijardi ljudi, tako da ako umre 6, ostade 2 milijarde, sto je previseja sam čuo da će da izumre 6 milijardi i ostane milijardu ljudi na planeti.. a broj stanovnika se samo povećava..
Cekaj, na koliko je to odlozeno?
Ja sam cuo razne informacije, prvo su pricali ce da pocrkamo svi za sest meseci, pa za godinu, pa za dve....evo, prodjose skoro 3 godine, kad cemo vec jednom?![]()
moraće onda da pojačaju vakcinacijuTo su pricali dok nas je bilo 7 milijardi. Sad je osam milijardi ljudi, tako da ako umre 6, ostade 2 milijarde, sto je previse![]()
Pa kako to neki, a neki nisu? Zar ne bi trebalo vecina da smo mrtvi? Evo, ja znam jedno 1000 ljudi koji su se vakcinisali i svi zivi i zdravi.Neki su kao sto vidimo vec mrtvi...
...
moraće onda da pojačaju vakcinaciju
ti misliš da si živ.. u tebi je čip koji si dobio preko vakcine i koji odrađuje procese umesto tebe i ima neku misiju koje nisi ni svestan.. ti si ustvari mrtav odavno.. kad se čipu istroši baterija umire čip a i ti sa njim po drugi put i to je krajPa kako to neki, a neki nisu? Zar ne bi trebalo vecina da smo mrtvi? Evo, ja znam jedno 1000 ljudi koji su se vakcinisali i svi zivi i zdravi.
Po tvojoj logici, bar pola bi trebalo da je mrtvo, zar ne?
Pa kako to neki, a neki nisu? Zar ne bi trebalo vecina da smo mrtvi? Evo, ja znam jedno 1000 ljudi koji su se vakcinisali i svi zivi i zdravi.
Po tvojoj logici, bar pola bi trebalo da je mrtvo, zar ne?