Musk: "Ugradili smo čip u mozak čovjeka"

pa evo kod Miloja npr.. vakcinisao se pre dve ili tri godine i ubrzao mu se tromb :D aj brt prestani da lupaš gluposti da te ne šibnem na ignor..
tvoja priča: vakcinisao se pre dve godine i strefilo ga srce posle dve godine zato što se vakcinisao
eto i moj drug se vakcinisao, pa se vremenskom kapsulom vratio u 2008 mu i umro na terenu za mali fudbal zbog vakciniacije
nekad takve gluposti ovde pročitam da se baš ono iznenadim!!!

Evo ti friska vest sad sa Kurira npr...naravno ne znamo od cega...i nije nam receno (a gde da se kaze i utvrdi...)...ali kaze mladom sportisti od 37 godina izvadili tromb od 70 cm na VMA:

ZAMALO DA MU AMPUTIRAJU NOGU: Sportisti (37) prehlada napravila tromb od 70 cm! Dr Marjanović: I običan virus može biti poguban!​

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...r-marjanovic-i-obican-virus-moze-biti-poguban

...

pa evo kod Miloja npr.. vakcinisao se pre dve ili tri godine i ubrzao mu se tromb :D aj brt prestani da lupaš gluposti da te ne šibnem na ignor..
tvoja priča: vakcinisao se pre dve godine i strefilo ga srce posle dve godine zato što se vakcinisao
eto i moj drug se vakcinisao, pa se vremenskom kapsulom vratio u 2008 mu i umro na terenu za mali fudbal zbog vakciniacije
nekad takve gluposti ovde pročitam da se baš ono iznenadim!!!

I da...sta ti nije jasno ako se nesto sto uradis danas pojavi kao posledica za godinu dve tri?
Mislis da je to nemoguce?

...

Evo ti friska vest sad sa Kurira npr...naravno ne znamo od cega...i nije nam receno (a gde da se kaze i utvrdi...)...ali kaze mladom sportisti od 37 godina izvadili tromb od 70 cm na VMA:

ZAMALO DA MU AMPUTIRAJU NOGU: Sportisti (37) prehlada napravila tromb od 70 cm! Dr Marjanović: I običan virus može biti poguban!​

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...r-marjanovic-i-obican-virus-moze-biti-poguban

...
gde u tekstu piše da je vakcinisan? gde u tekstu piše da je zbog vakcine?

gde u tekstu piše da je vakcinisan? gde u tekstu piše da je zbog vakcine?

Tromb se javlja i zbog korone i zbog fejkcine
To odavno pricam...dakle iz oba razloga...
Takvim su kreirali i korona virus i fejkcine...

Naravno...ne znaci da ce pobiti sve koji su prelezali koronu ili koji su fejkcinisani...jer bi bilo preocito...ali njima dovoljno sto su pokosili par miliona i po Švabu RESETOVALI...

...

Tromb se javlja i zbog korone i zbog fejkcine
To odavno pricam...dakle iz oba razloga...
Takvim su kreirali i korona virus i fejkcine...

Naravno...ne znaci da ce pobiti sve koji su prelezali koronu ili koji su fejkcinisani...jer bi bilo preocito...ali njima dovoljno sto su pokosili par miliona i po Švabu RESETOVALI...

...
gde piše da se tromb javlja zbog vakcine?
msm nemoj da se ljutiš al mene totalno boli k šta ti pričaš.. eto ja mogu da pričam da sam sinoć jbo ružičastog slona u cirkusu
pitam te gde piše da se tromb javlja zbog vakcine? koji dr je to rekao? imaš neku medicinsku, naučnu studiju ili samo lupetaš?

gde piše da se tromb javlja zbog vakcine?
msm nemoj da se ljutiš al mene totalno boli k šta ti pričaš.. eto ja mogu da pričam da sam sinoć jbo ružičastog slona u cirkusu
pitam te gde piše da se tromb javlja zbog vakcine? koji dr je to rekao? imaš neku medicinsku, naučnu studiju ili samo lupetaš?

Ako su ovolicno govorili zvanicno i to cak na NWO mediju DW...

Vakcine i tromboza: Naučnici otkrili vezu​

https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/sr/vakcine-i-tromboza-nau%C4%8Dnici-otkrili-vezu/a-60015875

Onda zamisli koliko je to nezvanicno rasireno...

Ako treba mogu ti naci jos xy linkova i ne misljenja baba s pijace vec lekara...

...

Ako su ovolicno govorili zvanicno i to cak na NWO mediju DW...

Vakcine i tromboza: Naučnici otkrili vezu​

https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/sr/vakcine-i-tromboza-nau%C4%8Dnici-otkrili-vezu/a-60015875

Onda zamisli koliko je to nezvanicno rasireno...

Ako treba mogu ti naci jos xy linkova i ne misljenja baba s pijace vec lekara...

...
ok.. odgovor na mestu.. moguće je da postoji povezanost i sa Milojem ali isto tako je moguće da nema nikakve veze.. ponavljam: u slučaju da je vakcinisan što ne možemo znati

Kako li to radi cip na odlozeno zvani tromb, jel moze neki info?
Posto razvijam svoj interplanetarni modul X-23174, pa bi mi to mnogo znacilo.

Lepo...fejkcinisao si se...i mislis da si postao supermen...i odes u teretanu dizes xy vodis zdrav zivot mislis sve top...a fejkcina u pozadini radi...radi dan...radi mesec...radi godinu..
Ti idalje mislis da si supermen...izgledas nikad bolje...
Kad odjednom CVRC...
Kako sta?!
Sta tebi sportisti i mladom coveku i jos fejkcinsanom da se desi...
Lekar (u srecnijem ishodu...kad jos mrdas...) ti kaze TROMB...
Ti kazes -"Kako tromb, ja treniram imam jako srce jedem zdravo doktore...mojne me zezas..."

Doktor kaze (onoliko koliko moze i sme...) - eto tako druze..."cipovan si trombom na odlozeno"...

Zato topla preporuka - radite testove na trombozu i preglede stanja krvnih sudova i sl.

...

ok.. odgovor na mestu.. moguće je da postoji povezanost i sa Milojem ali isto tako je moguće da nema nikakve veze.. ponavljam: u slučaju da je vakcinisan što ne možemo znati

Pa ja ne tvrdim samo iznosim misljenje kao sto rekoh...
Jer mi ja za svaku osobu nebitno mladu ili staru bitno da se makar negde u medjuprostoru informacija dodje do istine...posto cemo je retko iz kontrolisanih medija saznati...

...

Lepo...fejkcinisao si se...i mislis da si postao supermen...i odes u teretanu dizes xy vodis zdrav zivot mislis sve top...a fejkcina u pozadini radi...radi dan...radi mesec...radi godinu..
Ti idalje mislis da si supermen...izgledas nikad bolje...
Kad odjednom CVRC...
Kako sta?!
Sta tebi sportisti i mladom coveku i jos fejkcinsanom da se desi...
Lekar (u srecnijem ishodu...kad jos mrdas...) ti kaze TROMB...
Ti kazes -"Kako tromb, ja treniram imam jako srce jedem zdravo doktore...mojne me zezas..."

Doktor kaze (onoliko koliko moze i sme...) - eto tako druze..."cipovan si trombom na odlozeno"...

Zato topla preporuka - radite testove na trombozu i preglede stanja krvnih sudova i sl.

...
Cekaj, na koliko je to odlozeno?
Ja sam cuo razne informacije, prvo su pricali ce da pocrkamo svi za sest meseci, pa za godinu, pa za dve....evo, prodjose skoro 3 godine, kad cemo vec jednom? :D

Kroz par decenija, kada interface izmedju masine i coveka bude usavrsen, ljudi ce deci za 18-ti rodjendan poklanjati malo drugacije stvari.

Dodjes u Muskov store i kao - ok, mali mi puni 18 godina, ovo je njegov MR lobanje, zelim - inzenjersku diplomu u informatici, magistra u ekonomiji i filozofiji, zatim - sve indoeuropske jezike proficient, vozacku za sve tipove vozila i aj napakuj jos vozacku helikoptera kao malo iznenadjenje.

Koliko to kosta? 300k dolara? Ok - spakuj jos i basic BJJ.

Pa kako to neki, a neki nisu? Zar ne bi trebalo vecina da smo mrtvi? Evo, ja znam jedno 1000 ljudi koji su se vakcinisali i svi zivi i zdravi.
Po tvojoj logici, bar pola bi trebalo da je mrtvo, zar ne?
ti misliš da si živ.. u tebi je čip koji si dobio preko vakcine i koji odrađuje procese umesto tebe i ima neku misiju koje nisi ni svestan.. ti si ustvari mrtav odavno.. kad se čipu istroši baterija umire čip a i ti sa njim po drugi put i to je kraj

Pa kako to neki, a neki nisu? Zar ne bi trebalo vecina da smo mrtvi? Evo, ja znam jedno 1000 ljudi koji su se vakcinisali i svi zivi i zdravi.
Po tvojoj logici, bar pola bi trebalo da je mrtvo, zar ne?

Pa koliko je ljudi zvanicno umrlo od takodje NWO pustene korone?
Malo li je...

A kad na to jos dodamo cifru koja nam nece biti zvanicno saopstena...a to je cifra preminulih od fejkcinacije...

Pa je li malo nekoliko desetina miliona ljudi sveukupno...?
Pri cemu proces jos traje...

A to je samo jedan pravac unistenja...

Gde su ratovi...
Eno samo Ukra i Rusa milion manje..., eno Palestinaca u tri meseca 30 000 manje...

Itd itd...
Virusi, fejkcine, ratovi, zaprasivanje...

Da...NWO satanisticka sekta jos ne uspeva da pobedi život, jer i Boža se nešto pita...

Ali sama cinjenica da oni uopste rade na tome, da klanjajuci se smrti unistavaju život...je vredna prezira i borbe protiv istih :mafijas:

...

Back