Mushkarci koji se chudno ponashaju

Sa Nevjestom sam neku veche trachala do kasno u trachevima se vazda prepricha tudja zhivotna drama :)

Brachni par imaju kutju i dvoje djece , zhena nadje ljubavnika cijeli grad o tome bruji vidjaju ih skup ali njen muzh se pravi tosha i na svakom tjoshku pohvaljuje svoju suprugu " Moja Dragana je tako dobra nema zhene koshto je moja Dragana itd itd "

Zashto on svoje rogove nosi tako ponosno ?

http://www.premiocombat.it/2012/assets/files/iscrizioni/dario-agati-43711/sex-machine-2-olio-su-poliplatte-15x19cm.jpg

u podrumu...
dario agati ;)

A ima i slabica koji beze od istine. Ne mogu da je pogledaju u lice. Vole da veruju kako se to ne desava. Druga stvar, nema tu nikakvih batina i lomljenja ruku i nogu. Ne treba terati na silu nikog da te postuje ako to ne zeli, niti vredi pokvarenu osobu u godinama prevaspitavati. Kasno je za to.

Hm, disktabilno je sta je 'hrabrost' a sta 'kukavicluk, kada je rec o ljubavnim, bracnim odnosima. Po mom misljenju, relativno je. Po cemu su to kao ljudi koji navodno gledaju 'istini u lice'(ma o cemu god da se radilo) kao hrabri? Taj neko ko ce recimo reci:'ok, moja zena je promiskuitetna, sagledao sam istinu u oci'. I.. sta? Kao nesto ce promeniti sa tim sto ce se kao navodno 'suociti sa istinom'? Nece. Po mom misljenju, to navodno 'gledanje istini u oci', to vise dodje kao mazohizam, i to ono teski mazohizam, kao stajati na braniku tzv istine(u ljubavnim stvarima zapravo ne postoji 'istina', 'laz', postoje samo ovakve ili onakve okolnosti, zavisno kako ih ko dozivljava). Ako je vec nesto kako jeste, i ne moze biti promenjeno, ne vidim cemu onda lamentiranjem nad tim. Zasto bi se necemu sto ionako ne moze da se menja(a niko ne moze nikog da menja, ono sto svojevoljno odaberes za ceo zivot(u brak sigurno nije stupio pod prisilom), prihvatis i pomiris se sa tim).

Poslednja izmena:
Sa Nevjestom sam neku veche trachala do kasno u trachevima se vazda prepricha tudja zhivotna drama :)

Brachni par imaju kutju i dvoje djece , zhena nadje ljubavnika cijeli grad o tome bruji vidjaju ih skup ali njen muzh se pravi tosha i na svakom tjoshku pohvaljuje svoju suprugu " Moja Dragana je tako dobra nema zhene koshto je moja Dragana itd itd "

A ko ce to da zna...

Verovatno ne može da je podmiri, pa ćuti.
Koja redovno prima mirna je i dobra,
Duža apstinecija ubija žene - u mozak.

Možda ljudi imaju interni dogovor, pa i on ima ljubavnicu.

Meni je čudnije to da neko raspravlja o životu drugih ljudi i da uopšte postavi pitanje zašto neko drugi nešto radi u svom životu... To je najveća boljka naše civilizacije.

Tako je. Htjela sam nešto slično napisati, ali sam odustala.
Nezahvalno je i neozbiljno raspravljati zašto netko postupa tako kako postupa u određenoj situaciji. To je njihov život, njihova situacija...ono što se dešava između njihova četiri zida znaju samo oni, mi možemo samo da nagađamo....pa čak ni to...ali uvijek je bilo zanimljivo viriti u tuđa dvorišta, osuđivati...

A da vam ja ispričam jednu anegdotu:

Jedan bogati bankar u šezdeset i nekim godinama oženi super ribu dvadesetih godina. Prava seks-bomba.
E, sad, pitaju njega zašto je to uradio. Nema teorije da on može da zadovolji njene potrebe i potpuno je sigurno da će ona da ga vara s mlađim i snažnijim. Trebalo je da oženi neku stariju, koja će da mu bude verna i odana.
'Znate šta', rekao je bankar, 'mene je biznis naučio da je bolje imati 10% akcija dobre firme nego 100% akcija firme koja propada.'

jer ih nabada na drugo mesto :think:

Kao i sa svakim komplexom.

Pokusava da popravi sliku o sebi,kod drugih koji ga sazaljevaju zbog toga.

zasto ljude uvek vise zanima tudja nesreca nego svoja vlastita?

mnogima, dok njih ogovaraju, desava se slicno ili isto, ali, "nema se kad..."

zasto?

uvek je lakse gnjeciti glinu na drugome,

sticuci utisak da popravljas nesto u sferi vlastite intime u koju mnogi nemaju petlju da sirom otvorenih ociju p(r)ogledaju

Možda ljudi imaju interni dogovor, pa i on ima ljubavnicu.

Meni je čudnije to da neko raspravlja o životu drugih ljudi i da uopšte postavi pitanje zašto neko drugi nešto radi u svom životu... To je najveća boljka naše civilizacije.

bas tako

- - - - - - - - - -

Tako je. Htjela sam nešto slično napisati, ali sam odustala.
Nezahvalno je i neozbiljno raspravljati zašto netko postupa tako kako postupa u određenoj situaciji. To je njihov život, njihova situacija...ono što se dešava između njihova četiri zida znaju samo oni, mi možemo samo da nagađamo....pa čak ni to...ali uvijek je bilo zanimljivo viriti u tuđa dvorišta, osuđivati...

ma uvek je komsijina trava zelenije;)

- - - - - - - - - -

gute naht majne libe

pisi kako pricas..

sta cepidlacis znas da nasi izvrcu taj deutsch

Ja mislim da zene vise tracare o takvim stvarima nego muskarci. Ja kad pricam o zenama sa drugarima, to radim sa aspekta nekog ko bi je jebbo, a ne nekog ko bi analizirao njene postupke u braku sa njenim suprugom :) Jedino ako pomenemo da je jebbo "taj i taj"i nista dalje od toga.

Back