...mushkarci koji misle na drugu...

Нисам ја ни рекао да то није уобичајено за било кога...
И није неки проблем ако се понекад деси али шта с онима којима се то редовно дешава....

oni su ipak nezadovoljni partnerom sa kojim su. mislim, ok je ponekad, kao neki mali zacin, ludost i sl. ali ako redovno to radim, znaci da me partner ne inspirise.

Joj....ne mora da znaci ni da me ne inspirise, ni da ga ne volim, ni da ne volim da vodim ljubav sa njim...jednostavno, to je isto neki vid fantazije ...sto bi neko bio nezadovoljan?..ako je neko nezadovoljan kako ga zadovoljava partner, ili se razgovara na tu temu sa njim, ili se trazi novo...Uostalom, najbolje je kad ne moras nista da zamisljas od silnog zanosa....:mrgreen:

Gde ti ona pade na pamet? Pa zar muškarci o tome razmišljaju dok vode ljubav? O nekim akrapima? :rotf:
I tako produžavaju odnos?

........imao sam strava ribu ,na koju sam otkidao ,ali svaki put posle predigre ,orala i mazenja kad ga metnem ,trajalo oko 3 min i gotov a ona sva brizna i dobra i kao bice bolje i tako to ,i ja ne budem lenj i pitam starije ljude shta da radim ,oni mi dadoshe savet da mislim na fudbalske utakmice na koje sam pao na kladzi ili na karlu del ponte ............:klap::klap:.....i od tad je svaki sex trajao i trajao da sam je rasturao kao svinja masan dzak ,samo se jednom izlanuh i nazvah je "....joj KARLA....' malo se naljutila jer je mislila da nije dovoljno lepa (mislila da zamishljam karlu bruni prim.aut.)..............chudni su putevi uspeshnog sexa :super::super::super::klap:

........imao sam strava ribu ,na koju sam otkidao ,ali svaki put posle predigre ,orala i mazenja kad ga metnem ,trajalo oko 3 min i gotov a ona sva brizna i dobra i kao bice bolje i tako to ,i ja ne budem lenj i pitam starije ljude shta da radim ,oni mi dadoshe savet da mislim na fudbalske utakmice na koje sam pao na kladzi ili na karlu del ponte ............:klap::klap:.....i od tad je svaki sex trajao i trajao da sam je rasturao kao svinja masan dzak ,samo se jednom izlanuh i nazvah je "....joj KARLA....' malo se naljutila jer je mislila da nije dovoljno lepa (mislila da zamishljam karlu bruni prim.aut.)..............chudni su putevi uspeshnog sexa :super::super::super::klap:

Zamišljaj ti utakmice i Karlu. Najvažnije je da zadovoljiš devojku :klap:

Back