- Poruka
- 15.014
sinnke:Nemam nista. Samo sto se to ne kiseli na terasi u gradu.
moze, ali ti valjda treba bure i kamen, a mozes da kiselish na sitno tipa glavicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Nemam nista. Samo sto se to ne kiseli na terasi u gradu.
Gryphon:Ma nikad se nece vratiti matrijarhat, tad su nas zeznule i vise nece.
Imale su prednost zato sto su daleko vise zasluznije za produzavajne vrste, ali
one se toga sve manje prihvataju. Hoce da budu kao mi, a mi se nikad nismo trudili da budemo kao zene. Tu su u zabludi, jer smo mi shvatili na vreme da nemamo pi*ku, a one misle da ce im izrasti kyta ako se obrnu uloge u drustvu.
To je bila metafora, stvarno te molim da vise razmisljas.Nico:Matrijarhata nikad nije bilo...
Zene ne zele da imaju kitu, to je frojdovska pogresna teorija o penis-envy kod zena.
Sreca da ima muskaraca u XXI veku koji kao da u dosli iz XXII...
Ne bih da spominjem imena, ali neki od njih su....amazing...divota....hvala im sto postoje!!!

Lexa:Sinke, ti si toliki muškarac u r. l. da ti je potreban ženski klon na netu, i to ni manje ni više nego - gejša![]()
Kad ovde vidim, gde se udarcem sudbine nadjoh, ove muskarce kojima sam okruzena kad prosetam racunam da ce i u 29. veku da budu isti...neotesani, nekulturni, pijandure i narkomani...a nadasve aljkavi...Zena ce im i dalje biti kuci sa coporom dece a oni ce da muvaju okolne razvedene koje u ocaju od samoce ne biraju s kakvim ce se naci u drustvu ili krevetu...Otuzna slika zapada gde su se smestili muskarci iz bivse Yuge...Ona sedi u uglu i ispija "pago" jer je lecena alkoholicarka i ne sme da lizne alkohol...on pije sa jos petoricom pivcugu za sankom gledaju je i konstantuju da je od njih svih samo jos jedan nije imao...Mozda ovo deluje grozno ali vidjam to kazem svojim ocima...Srecom ne svuda pa sam sigurna da je i u 15. veku postojao muskarac koji je bio pozeljniji za zene nego danas u 21. veku...Ko je razumeo shvatice...Psihologue:KAKO BI TREBAO IZGLEDATI MUSHKARAC 22 VEKA?.
O KAKVOM MUSHKARCU FANTAZIRAJU DEVOJKE?
RAZLIKE IZMEDJU SADASHNJEG I NEKOG BUDUTJEG SAVREMENOG MUSHKARCA...
HOTJE LI OPSTATI MUSHKI ROD DO TADA?
PRAY THE LORDNico:Matrijarhata nikad nije bilo...
Zene ne zele da imaju kitu, to je frojdovska pogresna teorija o penis-envy kod zena.
Sreca da ima muskaraca u XXI veku koji kao da u dosli iz XXII...
Ne bih da spominjem imena, ali neki od njih su....amazing...divota....hvala im sto postoje!!!
, kako tumačiš ovo:Da li je to muškarac dvadesetdva veka?sinnke:To je strasna fora. Ponizavanje u bulju. Nabijes im glavu u wc solju i nabijas svom snagom u bulju i ona se dere a boli boli a ti umri kujo u bolovima i onda pustis vodu i svrsis po faci.![]()
Psihologue:KAKO BI TREBAO IZGLEDATI MUSHKARAC 22 VEKA?.
O KAKVOM MUSHKARCU FANTAZIRAJU DEVOJKE?
RAZLIKE IZMEDJU SADASHNJEG I NEKOG BUDUTJEG SAVREMENOG MUSHKARCA...
HOTJE LI OPSTATI MUSHKI ROD DO TADA?
Nemoj da dovlacish postove sa drugih tema, jer su van konteksta.Lexa:Psiholože, bio to ili ne, kako tumačiš ovo:
Da li je to muškarac dvadesetdva veka?
Lexa:Psiholože, bio to ili ne, kako tumačiš ovo:
Da li je to muškarac dvadesetdva veka?

Ali, Psiholože, ti, kao još jedan njegov klon, moraš to da izjaviš... Nego, ja verujem da si ti vedriji deo njegove ličnosti, pa objasni, svega ti...Psihologue:Tumachim kao svestranog choveka koji ume da se zeza...
A ti si ili mnogo ozbiljna i nemash smisla za humor ili
ne zelish videti vedriju stranu toga shta je on napisao...
Sta reci posle ovoga, menjas misljenje kako vetar duva.Lexa:Sinke, ti si legenda. Sinke, ti si car

Ne, imamo i mi severno bicikle.Lexa:Pedalirao? Da nisi ti, ipak, iz Južne Srbije?