MUSHKARAC 22 VEKA

Gryphon:
Ma nikad se nece vratiti matrijarhat, tad su nas zeznule i vise nece.
Imale su prednost zato sto su daleko vise zasluznije za produzavajne vrste, ali
one se toga sve manje prihvataju. Hoce da budu kao mi, a mi se nikad nismo trudili da budemo kao zene. Tu su u zabludi, jer smo mi shvatili na vreme da nemamo pi*ku, a one misle da ce im izrasti kyta ako se obrnu uloge u drustvu.

Matrijarhata nikad nije bilo...
Zene ne zele da imaju kitu, to je frojdovska pogresna teorija o penis-envy kod zena.
Sreca da ima muskaraca u XXI veku koji kao da u dosli iz XXII...
Ne bih da spominjem imena, ali neki od njih su....amazing...divota....hvala im sto postoje!!!

Nico:
Zene ne zele da imaju kitu, to je frojdovska pogresna teorija o penis-envy kod zena.
Ne bih da spominjem imena, ali neki od njih su....amazing...divota....hvala im sto postoje!!!
To je bila metafora, stvarno te molim da vise razmisljas.
Nemoj da se ljutis kao ranije.... Ili se potrudi ili me zobidji.
A matrijarhat je postojao i tacka.

Psihologue:
KAKO BI TREBAO IZGLEDATI MUSHKARAC 22 VEKA?.
O KAKVOM MUSHKARCU FANTAZIRAJU DEVOJKE?
RAZLIKE IZMEDJU SADASHNJEG I NEKOG BUDUTJEG SAVREMENOG MUSHKARCA...
HOTJE LI OPSTATI MUSHKI ROD DO TADA?

Kad ovde vidim, gde se udarcem sudbine nadjoh, ove muskarce kojima sam okruzena kad prosetam racunam da ce i u 29. veku da budu isti...neotesani, nekulturni, pijandure i narkomani...a nadasve aljkavi...Zena ce im i dalje biti kuci sa coporom dece a oni ce da muvaju okolne razvedene koje u ocaju od samoce ne biraju s kakvim ce se naci u drustvu ili krevetu...Otuzna slika zapada gde su se smestili muskarci iz bivse Yuge...Ona sedi u uglu i ispija "pago" jer je lecena alkoholicarka i ne sme da lizne alkohol...on pije sa jos petoricom pivcugu za sankom gledaju je i konstantuju da je od njih svih samo jos jedan nije imao...Mozda ovo deluje grozno ali vidjam to kazem svojim ocima...Srecom ne svuda pa sam sigurna da je i u 15. veku postojao muskarac koji je bio pozeljniji za zene nego danas u 21. veku...Ko je razumeo shvatice...

Nico:
PRAY THE LORD
Hvala frozen.

Psiholože, bio to ili ne :mrgreen: , kako tumačiš ovo:
sinnke:
To je strasna fora. Ponizavanje u bulju. Nabijes im glavu u wc solju i nabijas svom snagom u bulju i ona se dere a boli boli a ti umri kujo u bolovima i onda pustis vodu i svrsis po faci.
a084.gif
Da li je to muškarac dvadesetdva veka?

Psihologue:
KAKO BI TREBAO IZGLEDATI MUSHKARAC 22 VEKA?.
O KAKVOM MUSHKARCU FANTAZIRAJU DEVOJKE?
RAZLIKE IZMEDJU SADASHNJEG I NEKOG BUDUTJEG SAVREMENOG MUSHKARCA...
HOTJE LI OPSTATI MUSHKI ROD DO TADA?

Bice nakaradni.Svi ce biti ****** a zene ce da budu ravnopravne.Ponovo ce se uspostaviti matrijahat zato sto muskarci vise nece biti glava kuce.Hvala Bogu da jos ima po neki primerak "seljacine".

Jel'? Izvol'te mi objasniti zašto to nije u redu? Mislim, ne znam... Jbt...
Čim postaneš moderator, ja ću da te poslušam... Jer ću morati :mrgreen:
A ovaj post sam sačuvala i ima da ga postujem ispod svakog njegovog nicka, povremeno...

Psihologue:
Tumachim kao svestranog choveka koji ume da se zeza...
A ti si ili mnogo ozbiljna i nemash smisla za humor ili
ne zelish videti vedriju stranu toga shta je on napisao...
Ali, Psiholože, ti, kao još jedan njegov klon, moraš to da izjaviš... Nego, ja verujem da si ti vedriji deo njegove ličnosti, pa objasni, svega ti...
Meni ovo ne deluje kao šala već kao odraz čiste nastranosti.
Ali, to je do mog smisla za humor, dakako :wink:

Back