- Poruka
- 63.255
Neka Bog još dugo poživi dobru bakicuIsto, obozavam obe.
Komsinica u zgradi neka baba, Grkinja, stalno kad sprema donese dve dobre porcije![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka Bog još dugo poživi dobru bakicuIsto, obozavam obe.
Komsinica u zgradi neka baba, Grkinja, stalno kad sprema donese dve dobre porcije![]()
Ako neš sad, kad ćešРекох, и ја га стављам![]()
tako ii ja spremam musaku od krompira i mesa, samo što linem malkice vode ali samo malo pre nego poklopim folijom ili poklopcemЈа волим само класичну мусаку.
Интересантно је да нисам умела да спремим мусаку да буде по мом укусу, ни мокра ни сува...
И једном питам тегку која је добаћица старог кова, а она блене у мене пита дал је зезам ( зна како сама спремим славу и сва могућа и немогјча јела и колаче) да не умем мусаку.
И она ми објасни да сложи кромпир и месо, покрије фолијом и пече док кромпир не омекне, тек тада прелије јајима и млеком.
Од тад спремам тако и савршена је.
a ti, jel ga stavljaš?Ako neš sad, kad ćeš![]()
Ja jok!a ti, jel ga stavljaš?
a jel znaš nekog da ga stavlja?Ja jok!![]()
Hajd dok se ne ohladi.I sada mi se jede musaka![]()
bih ali nema ..mozda za par dana budeHajd dok se ne ohladi.
ha..što ne rece kada je bio ručakNe, ima kod mene.
verujem da je dobro ko stavlja sve te zacine i cimet u musaku..ja ne stavljam..posebno ne cimetИмам зачин за мусаку, из радње са грчким производима у Цетињској улици, Бг.
Комбинација биља плус цимет. Савршен је.
Pogledajte prilog 1533841
Укус грчкој мусаки даје управо присуство цимета.verujem da je dobro ko stavlja sve te zacine i cimet u musaku..ja ne stavljam..posebno ne cimet
..meni je cimet za kolace i za sutlijašali to je sve stvar ukusa..