Али занимљиве су реакције надлежних, испитаћемо каже, шта ли било да нема снимка? Мислим шта ту има да се испита, одакле мајмуну право да удара неког?
А то објашњење, био је пијан, ја колико знам точење алкохола није забрањено у Србији, па самим тим није забрањено бити пијан на улици. А онда као, ломио је ретровизоре, можеш мислити. Па да га је рецимо налупао неки власник возила тај власник би му одмах правио друштво у колима, али ето, пандур ваљда емотивно реаговао због туђих ретровизора, није него.
А случајно сам скоро чуо да у Грузији полицајци кад су на дужности носе на реверу мини камеру која снима све време, ејј, у Грузији. А овде су до јуче ломили телефоне ако их снимаш на јавном месту, што је дозвољено законом, мислим снимање, не ломљење телефона.
Овде у Србији смо дпшли дотле да ма колико да си глуп, лењ, покварен и нерадник, ако се докопаш униформе можеш само да просперираш у сваком смислу, ено пандурима држава гради станове који ће коштати 500€ квадрат, вероватно да се не би исељавали и и ишли у иностранство да раде тако интелектуалан посао.