Multitasking

Zene su generalno dobre u multitaskingu
To je biologijom uslovljeno, ona se stara o mladuncu, ona mora da bude sposobna da misli na vise stvari simultano i da ih obavlja
Zato su muskarci bolji u fokusiranju na jednu stvar, opet biologija to uslovljava
Вјероватно у томе има и научно основане логике. Иначе, у науци су мушкарци били ти који су правили величанствене пробоје, открића... али су синтезу углавном боље радиле жене, као да су способније за шире сагледавање и повезивање свих тих „мушких” појединачних великих достигнућа.

Вјероватно у томе има и научно основане логике. Иначе, у науци су мушкарци били ти који су правили величанствене пробоје, открића... али су синтезу углавном боље радиле жене, као да су способније за шире сагледавање и повезивање свих тих „мушких” појединачних великих достигнућа.
Ma...svaki pol ima svoje prednosti i mane
Udavili su vise sa ovim nametanjem takmicenja ko je bolji pol...ajde bre vise...nek puste biologiju da radi svoje

I da znate nisam ja kriv za ovu temu nego pikolina..ona mi je dala ideju.

dakle...
da li su zene zaista multitasking osobe i mogu da rade vise stvari istovremeno ili samo misle da jesu? :think:

To ti je ona vecna rasprava, zene mogu vise stvari odjednom al sa povecanim procentom gresaka, a muskarci se usresrede na jedno, tu pokidaju bez greske ali sve ostalo tada ne vide, moze da gori kuca :lol:
Mislim da je debilno takmicite se ko je i sta je bolje. Oba nacina fukncionisamja su dobra i losa na svoj nacin
Ja samo mislim da je "muski nacin" psihicki laksi, jer zene su sklonije neurozama bas zbog tog multitaskinga koji stavlja organizam u stalni stres i sekiraciju

Back