muke sa dlacicama

Ja sam izgleda izizetak dame moje , ali moram da se pohvalim da obozavam da idem na depilaciju , neosecam nikakav bol i uvek mojoj kozmeticarki kazem da me probudi kada zavrsi .Radim depilaciju sa voskom , noge cele i prepone , a kada mi izrastu za petnestak dana malo ih doteram sama sa depilatorom a onda moram malo da ih pustim sa novu depilaciju... Pre sam stalno za to koristila brijac ali odmah sutra moram ponovo da se brijem , dlake su mi tada jako ojacale i koza mi je bila iziritirana..Od kada se depiliram nemam vise tih problema .Malo me muci taj problem sa urastanjem dlaka na preponama ali uzmem iglicu pa malo to sredim , sta cu kada MRZIM TE DLAKE !!!!!!

Optimalno resenje za mene je depilacija. Imam uzasno osetljivu kozu, iziritira se i od brijaca i od sapuna i od praska...cim dobijem unapredjenje (mozda u sledecem zivotu :) ) odoh na epilaciju svih kosmatih zona! Depilator je za mene strasno razocaranje. Koza mi je upaljena, odrana, traje pola dana... boli!! Ne znam da li sam ga 5 puta koristila.. Znam da mnogim devojkama odgovara, tako da nije na odmet probati. Ali na primer na letovanju, morala sam da se depiliram na 3-4 dana, isto tako cesto moja drugarica se brijala: depilator pokida polovinu dlacica...

Ja već nekoliko godina imam električni depilator i koristim ga za sve delove tela: noge, ruke, prepone, ispod pazuha. Kad kreneš jednom da ga koristiš ne boli toliko jer nikad ne izrastu sve dlačice odjednom. Prepone bole, zato više volim da odem na depilaciju ali kad nisam u situaciji onda i depilator dobro dođe.
Mogu samo da kažem da je depilator spas za mene posebno kada sam na moru.

Drage moje ,
interesuje me da li ima neko savjet na koji nacin i koliko je bolno izdepilirati intimne dijelove , ali kod kuce?

Nesto mi nije prijatno ici na depilaciju , a rado bih se oslobodila dlacica sa tog dijela tijela!

Hvala unaprijed na savjetima i odgovorima!

*belissima*:
Oduvek su me uzasavale dlacice na preponama i muke sa otklanjanjem istih. Posto imam problem sa urastanjem dlacica brijanje ne dolazi u obzir jer mucenje pocinje vec naredni dan u obliku groznog svraba i iritacije. Vosak je ok ali uvek ostanu neke dlacice koje zatim cupkam jednu po jednu pincetom. Muke budu iste kao i kod brijanja ali se javljaju tek posle 2 nedelje. Zanima me da li se malje sa prepona mogu otklanjati eletricnim depilatorom? Imam utisak da bi to bilo idealno resenje ukoliko to nije previse agresivno za neznu kozu na preponama.
Molim za odgovor i savet. Nadam se da cete podeliti iskustva samnom i da cu uz vasu pomoc doci do nekog prakticnog resenja.
JOJ....depilatorom uzasno boli..... :cry: ;-)

Back