Mudrosti....

Drago mi je, vrlo uceni moj sine, kad me bijednici grde, jer kad bi me hvalili, cinilo bi se da sam im slican. Zavidnici pak, kad napadaju moje postenje, misle da me zaloste, no oni me razveseljavaju, jer ja tako postajem slavan kad mi svi zavide.

Vragolasta Amfibija:
Drago mi je, vrlo uceni moj sine, kad me bijednici grde, jer kad bi me hvalili, cinilo bi se da sam im slican. Zavidnici pak, kad napadaju moje postenje, misle da me zaloste, no oni me razveseljavaju, jer ja tako postajem slavan kad mi svi zavide.

jao...koliko sam zastranila...chatujem sama sa sobom :shock:

nemoj na ovoj temi,please :!:

:idea: a da ti si samo htela da se tvoj post vidi i na ovoj strani :idea: onda o.k. :wink:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Samo aktivni ljudi i njihova borbenost i bezobzirnost pokrecu zivot napred, ali ga samo pasivni ljudi i njihova strpljivost i dobrota
odrzavaju i cine mogucnim i podnosljivim.

Decu smo prikljucili na struju.
Ona imaju neki nov, moderan pupak u koji se
moze staviti utikac.

Ako zelite da budete bolji od drugih ljudi, ne
smete raditi ono sto oni rade i ne mozete ziveti
onako kako oni zive.

Mladi moraju da zive nocu, beze iz dana koji
su okupirali njihovi ocevi i dedovi.

Unuci nam stizu u poslednjem trenutku, onda
kada nam se ucini da vise nikome nismo potrebni.

Dusan Radovic, Beograde, dobro jutro.

I upravih srce svoje da tražim i razberem mudrošcu sve što biva pod nebom- taj mucni posao dade Bog sinovima ljudskim da se muce oko njega.
Videh sve što se zbiva pod suncem, i gle, sve je taština i muka duhu!
Što je krivo , ne može se ispraviti, i nedostaci ne mogu se izbrojati.
..............I upravih srce svoje da spoznam mudrost i spoznam bezumlje i ludost, pa doznah da je to muka duhu.
Jer, gde je mnogo mudrosti,mnogo je brige, i ko umnožava znanje, umnožava muku."

Back