Mudrolije - saveti

goodthumb.php

da se ne zaboravi! :deda:

''(And yet, now that I am an old, old man,) I must confess that of all the faces that appear to me out of the past, the one I see most clearly is that of the girl of whom I've never ceased to dream these many long years. (She was the only earthly love in my life, yet - I never knew, nor ever learned, her name.)''

da li sam mogla da ne napravim sebi sranje

kako napraviti sebi josh vece sra.nje kad se vec tamo nalazite - hirajgoagain

- - - - - - - - - -

mogla sam da pokusam

a sto sam pravila??????

nisam tacno znala sta ce se dogoditi ali sam slutila
ne znam. ko zna nek mi napise.

bog je vukao jako mada mogla sam iskulirati

finalni shit je i rezultat prethodnih malih shitova, a doslo je kao iznenadjenje :heart: valjda su mislili da sam dorasla al ne lezi vraze
zombi

pa nisam to je ispalo tako a malo i nije

Poslednja izmena:
Postoje dve vrste nezadovoljstva na ovome svetu – nezadovoljstvo koje tera na rad i nezadovoljstvo koje čoveka tera u očaj.
Ovi prvi napokon dobijaju ono što žele, dok ovi drugi gube i ono što već imaju. Za ove prve uspeh je jedini lek, a za ove druge leke nema.

Og Mandino

Ne postoji čovek koga drugi mogu toliko zavaravati, koliko je on u stanju da zavarava samog sebe.
Kukavica je ubedjen da je, zapravo, samo oprezan, a škrtica da samo vodi računa o svojim parama.
Ništa nije lakše nego se samozavaravati, jer je najlakše poverovati u ono što želimo da poverujemo.

Og Mandino

mozes citati milion moto-a i milion knjiga ali to sve moze apsolutnno da ne vredi, i nemam pojma od cega zavisi ono sto ces da uradish

cak iako dok si citao si osecao da je to jedna jako ispravna pouka i da je bas dobro sto si ti to tako procitao

mozes ne procitati nista i ici kroz zivot ko budala a da to bude zapravo ok

nista vam ne vredi, nikad
!

mozda je razmisljanje nekad prokleto. odnosno glupo korisceno. aha a ono je kao prakticno kao intuicija. a nekad bas sto nemas intuiciju dobro ispadne. itd
nista ne vredi nikad, a ponekad je ok. ali ne vredi uvek

Poslednja izmena:

Back