Hvala vam sto ste mi od teme ovako popularizovali. Odnosno. Davati je bozanski a ljudski je primati, ono sto nemas izgubis tek kada shvatis da si imao, i brda sveta, i sve vrednosti zasnovane na principu teznje za zakonom nad zakonima, vera, istinski, moguce je sve. Jer da nema nje, ne bismo ni postojali. Ne samo da bi postojili, vec bi i ziveli u svetu kada je onako kako oci vide, realno, danas iz proslosti se ne bezi u buducnost, jer buducnost se zivi sada dok smo mi zaokupirani prosloscu, ma kakva ona bila, picemo vino i jesti hleba i igara.
Necemo dozvoliti nikom da nam ugrozava duh, jer zemlja je nasa ne njihova, tako da sveta zemlja Balkan, ma pod kojim se god vodila imenom i ma sta god joj odredjivali i sredjivali, rezali, sve je to Srbija. Radi vanspoljne politike rat se ne vodi na radi jednog naroda vec radi Jednog coveka sa punim koferom dukata za evakuaciju podzemlja i pozara.
Lupam gluposti tako da se nemojte previse zbunjivati, sve je to greska, istina boli negde pise, a laz se gori dok se izgovori.
Samo sam hteo "JUST to post something" dok traje politika-vesti...