NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Postavi zivotni cilj i ka njemu idi bez obzira na okolnosti. Svi koji pokusaju da ti se nametnu ispred cilja - pregazi ih i nastavi
"preko leseva do zvezda"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postavi zivotni cilj i ka njemu idi bez obzira na okolnosti. Svi koji pokusaju da ti se nametnu ispred cilja - pregazi ih i nastavi

U svakom narednom/oj utkajte baš posve još veću vernost, nadu, još jačom silinom volite ljubavlju tom i poštenjem srca. Baš zbog toga što to niste imali. Što nekome takvi niste trebali. Što neko nije umeo da Vas takvu/takvim ceni. Tako ja razmišljam i uvek ću. Baš u inat. Za sve ljude što me lagaše i povredjivaše, ja svakom budućem ću još više verovati, poklanjati i ljubiti, upoznavati ga sa svima svojima jer se ne stidim ljudi koje volim i sve u nadi, da to neko prepoznaće. I kad - tad takvim istinski poštenim načinom života i ponašanja, čistog uma, doći će onaj/ona ko ce u Vama umeti da "vidi" sve ono šta jeste. Dušom. Umom. Telom. tada dolazite u "prave ruke". I taj neko7a videće tada u Vama odraz odraza svog, jer za svet ćete oduvek biti samo jedna manje više nebitna persona a nekome tada , verujem čitav & jedini svet. ♥