Mudrolije - saveti

Daj sve od sebe. Jer najvaznije je imati čistu savest i miran san. Čak i kada ne ispadne sve kako ste Vi želeli, i to je nešto...Znati, da ste učinili sve za tog nekoga. zapravo, da ste to učinivši za drugoga, zapravo učinili za sebe. Ako i nakon toga, neko ne reaguje, dignite ruke mirne duš...jer dali ste sve od sebe da date ono najvrednije od sebe. Svoju misao, svoju dušu. Svoje srce. :heart: :kiss:

’’Ne veruj ženama prijatelju, Smij se obećanjima i zakletvama, Žene samo naizgled čuvaju ljubav, Ali su okružene nevjerstvom, Koje poprima njihov oblik,. Ako se jednog dana zaljubiš Ponijeće te taj osećaj. Bićeš očaran... Jer ne postoji muškarac koji može da odoli zavodljivoj ženi.’’

1001 noć

to meni ipak ne pije vodu

moja poruka covecanstvu glasi:

umesto sto prodajete malu decu u belo roblje, umesto sto na prevaru uzimate ljudima bubrege i prodajete, umesto sto sve vise prodajete drogu zarad zarade, umesto sto krcite prasume, trgujete narodima, ncijama, drzavama, umesto sto izmisljate sve ludje oruzje da bi ubijali i trgovali.....
bolje drrkajte, ako vec nemate koga da volite

’’Ne veruj ženama prijatelju, Smij se obećanjima i zakletvama, Žene samo naizgled čuvaju ljubav, Ali su okružene nevjerstvom, Koje poprima njihov oblik,. Ako se jednog dana zaljubiš Ponijeće te taj osećaj. Bićeš očaran... Jer ne postoji muškarac koji može da odoli zavodljivoj ženi.’’

1001 noć

kako je ovo nepoznavanje zenske duse tuzno:(

ja sam bila ironicna.
rekao si da ne treba slusati sta prica vec je gledati u oci. kao, mozda govori lazi ali oci ce reci istinu..
ili sam ja lose shvatila tvoj post?:think:
aha. nigde ne piše da se ne sluša šta priča. nego da se gleda u oči (oči su ogledalo duše i to nije kliše). jer 90% muškaraca i kad sluša šta pričaš uopšte ne čuje šta govoriš. naravno važi i obrnuto

Back