Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
Ti dam ti daš mi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

– bud@Juče je pepeo; sutra je drvo. Samo danas vatra blještavo gori

Kada ti se žena obraća uvek slušaj šta ti govori očima.

e to vam je notorna greska
umesto da SLUSATE sta vam pricamo vi nas GLEDATE (sto u oci sto u sise) i posle vam nije jasno![]()
e greška.
usta izgovore svašta, ruka napiše svašta, ali oči ne mogu da me slažu. NIKAD

znaci nabi joj carapu u usta i sam je gledaj u oci i sve znas![]()
nema potrebe za takvim rečima.
nema potrebe za takvim rečima.
ali kad te nešto pitam, ne moraš mi odgvorit, dovoljno je da te gledam dok te pitam, dar![]()

’’Ne veruj ženama prijatelju, Smij se obećanjima i zakletvama, Žene samo naizgled čuvaju ljubav, Ali su okružene nevjerstvom, Koje poprima njihov oblik,. Ako se jednog dana zaljubiš Ponijeće te taj osećaj. Bićeš očaran... Jer ne postoji muškarac koji može da odoli zavodljivoj ženi.’’
1001 noć

kako je ovo nepoznavanje zenske duse tuzno![]()
to su tvoje reči upakovane u bajku. ja nisam rekao da žene lažu čim stignu

aha. nigde ne piše da se ne sluša šta priča. nego da se gleda u oči (oči su ogledalo duše i to nije kliše). jer 90% muškaraca i kad sluša šta pričaš uopšte ne čuje šta govoriš. naravno važi i obrnutoja sam bila ironicna.
rekao si da ne treba slusati sta prica vec je gledati u oci. kao, mozda govori lazi ali oci ce reci istinu..
ili sam ja lose shvatila tvoj post?![]()
aha. nigde ne piše da se ne sluša šta priča. nego da se gleda u oči (oči su ogledalo duše i to nije kliše). jer 90% muškaraca i kad sluša šta pričaš uopšte ne čuje šta govoriš. naravno važi i obrnuto