Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.221
Ove reci sebastian ce ozbiljno da shatiKo drugome dobro misli, jednom se i njemu posreci.![]()
I ako mu neka ne da, evo ja cu mu dati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove reci sebastian ce ozbiljno da shatiKo drugome dobro misli, jednom se i njemu posreci.![]()

Ove reci sebastian ce ozbiljno da shati
I ako mu neka ne da, evo ja cu mu dati![]()

Jednom cu iz garaze izać i jaTo sto Sebastian trazi dobit nece,
jer noci provodi u garazi. (sa svojim oldtajmerom)
Izadji Sebe iz garaze,
po gradu tebe rasne zene traze.
![]()

Ako se pisac zaljubi u tebe, nikada neces umreti.
Ne, nego što je time a flat circleSta te sprecava? Da si umoran? ne mozes da spavas? Nemas dovoljno energije?
Nemas slobodnog vremena? Da li te to sprecava sada?

"... tako da devojke, bolje neka vas muškarac puni bez kondoma u GUZU nego u ribicu, gde postoji opasnost od trudnoće i razvaljene ste i odvaljene od života, znači bolje vam je da vas napuni u guzu. A čula sam i da je zdravo... pa iz mog iskustva vam mogu reći da jeste zdravo. Samo kad vam muškarac završi u guzu, nemojte da ispirate guzu jedno sat vremena, da bi vam... kako da vam kažem... pošto u spermi inače imaju neki vitamini verovali ili ne, izguglajte to na internetu... oni hrane guzu. Znači poenta nije samo imati seks u guzu, ako vas muškarac ne napuni. On vas mora nahraniti. To je kao kad vi jedete, ako ne jedete znači da ćete umreti. Tako i guza... ako se ne nahrani time, znači da će se šta? Znači da će ostati ravna, izlupana, ravna i to je to. Znači morate da vodite računa da se vaša guza nahrani, to je jedina hrana... ne ovako samo kad jedete, nije dovoljno samo da jedete, znači morate da pustite da muškarac završi u vašoj prelepoj guzi... ako je imate."
Senada Nurkić aka Maca Dickrecija.

Ušteko bi ja Maci odostrag, al ne dade - Ilija Zmaj od Šipova![]()
Gledao sam samo ono prvo izdanje Velikog brata naravno, jer to su svi živi gledali i ono izdanje sa poznatima, al ne ono prvo kad je Đani Ćurčić pobedio, nego ono drugo kad je Nigrutin bio moralni i legitimni pobednik, iako je zvanično pobedila neka bimbo iz Crne Gore.
Maca Nutricionista aka Dragoceno dupence