Mudrolije - saveti

„Sve stvari u našem životu, koje stvaramo dugo vremena i s mnogo energije, stvorene su u pesku. Trajni su samo naši odnosi s ljudima. Pre ili kasnije doći će talas i odneti ono što smo sagradili s tolikim trudom. Kada se to dogodi moći će se smejati samo oni koji će se imati s kime držati za ruke.”

~ Harold S. Kushner

Sundjer bob nije smislio betmenovu opremu.
On je izmiskjeni lik iz crtanog filma o strumfovima.
Ako ne verujes, veruj. Ako ne gledas, gledaj.
Ako ne cujes, slusaj.
Ako se bojis, nadji Gargamelov sarm, Pepeljuginu harizmu. I jos mnogo toga, nemam pojma covece sta treba da nadjes dodjavola, ali zvucalo je super to dodjavola!

11960158_841589325888873_943073210321766326_n.jpg

''Lepo je imati tajnu, probuditi se u prazno jutro i setiti se svoje tajne. Tajna je jedino parče sopstvenog života, ona je kao neko unutarnje sunce koje greje samo nas. Ponekad se odblesak tog sunca probije kroz vaše oči i lice i svi vide da imate tajnu i hteli bi da vam je oduzmu.''
Duško Radović

Moja tema :) kako mi je drago sto sam doprineo krstarici u razvoju :)
vothever :) da se drzim teme:

Zivot treba postovati ali odnosno reply-kovati na netu, treba da se iskoristi sto bolje, da se izvuce sve iz njega sto nudi, mozete vi to, verujem ja u vas, samo hrabro, hrabrima bog spasava.
Jedan dan ne mozete da zamislite sta sve krije, ali mozete da se potrudite da se pokrenete i uradite nesto, savetujem vam da se sexate sto vise jer u ljubavi je moc prirode, mi delimo ljubav, mi pruzamo ljubav.
Da ti kazem nesto sto vec znas,
svet nije sav lep i ruzicast, to je veoma opasno i prvalvo mesto i ne zanima ga koliko si ti jak i snazan ali srusicete na kolena i drzati dole ako ti to dozvolis, niko, ti i ja, necete udariti tako jakao kao zivot, ali nije bitno koliko si udaren, bitno je koliko mozes biti udaren i nastaviti se kretati, koliko mozes da podneses i da nastavis dalje!
TAKO SE TO RADI!!! TAKO SE POBEDJUJE!
Sada ako znas koliko vredis, pokreni se, ali nemoj da uperis prstom u njega ili njega i pokazujes i govoris kako nisi tu zbog njega ili onog tamo, to KUKAVICE RADE!!!! A TO NISI TI!!! TI SI BOLJI OD TOGA!!!

Back