Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam običaj da kada primetim pogrešan ili neistinit citat, diskretno upozorim i to u inboksu onoga ko ga je plasirao. Ne omalovažavajući pogotovo ne javno njegovu potrebu i želju da na društvenim mrežama istakne nešto što po njegovim merilima i ukusu zavređuje pažnju. To činim polazeći pre svega od činjenice da nismo svi jednako ni obrazovani ni načitani, pa su takve greške i propusti ako ne opravdani ono bar po meni razumljivi. - (m.m.)
Za mene je svet rušitelj snova - mesto gde većina živih bića doživljava nesrazmerno više bola i
straha nego zadovoljstva i gde vremenom propadaju mnoge nade i ambicije.
Glasali ili ne sasvim je svejedno. Loše nam je svima (sem izabranima) zagarantovano. A ono malo što eventualno i bude dobro, uopšte ne zavisi od izabranih nego isključivo od nas samih i sticaja okolnosti koje nam po principu puke slučajnosti u datom momentu idu na ruku. I tako nam je već više od četvrt veka. - (m.m.)