Mudre misli, izreke i citati

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
12049175_1646714345545573_2134893052837670711_n.jpg

Ni jednu Jugoslaviju nismo pokidali mi njeni narodi. Pokidali su je umobolnici željni vlasti potpomognuti belosvetskim siledžijama. A kako vreme prolazi sve više imam utisak da su ih oni od Versaja 1919, Teherana 1943. i opet Pariza devedestih po svojim zamislima mimo naroda i stvarali. A zaklinjanje u narodnu volju za ujedinjenjem je sam bio njihov EPP navodne demokratije.
P.S. Na isti ili sličan način su nastale i današnje državice na ovim prostorima. - (m.m.)

Poslednja izmena:
Ubedjen sam da mi obični normali smrtnici, većina nas nikada nismo želi raspad, a ni stvaranje država i državica. Pogotovo niko normalan na ovim balkanskim prostorima nije želeo medjusobna ubijanja, ali šta nam je preostalo!? Kad se razviju ratne zastave onda je sva pamet u trubama. Ono što smo oduvek želeli i čemu smo težili je sloboda, mir i obezbedjivanje uslova da radimo i od svog rada imamo život dostojan čoveka za nas i našu decu. - (m.m.)

Upoznajući ljude iz svih republika drago mi je da većina normalnih (za razliku od ovih grlatijih koji su u manjini) misli isto. Koji nam je **** trebalo sve ovo. Čak i dobar broj albanaca sa KiM isto što na našim ratnohuškačkim medijima sigurno nećete čuti jer nikom to ne odgovara. Ne ulazim u to što je KiM protivrapvno oteto govorim o običnom narodu. Ali da smo svi ispali ovce ne mogu a da ne kažem.
Nije istina sve što se vidi na tv ali većina misli da jeste..... sećam se kad sam bio mali da su javili na rts ili je tad bio tv beograd, da ide pomračenje sunca i da se svi zatvore u kuće i zamrače prozore jer će biti strahovito zračenje.... znam da je u celom gradu (od skoro 20.000) bilo troje ili četvoro ljudi.... toliko o pismenosti (bar onoj funkcionalnoj) u Srba. Kad razmislim, to je izgleda bio test koliko narod slepo veruje medijima, pre nego što je krenuo haos na Balkanu.....

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back