Mudre misli, izreke i citati

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
485773_414580191923919_1785407056_n.jpg

Jedan od mojih omiljenih :heart: (pripisuje se Meryl Streep ali nije njen)

Nemam više strpljenja za neke stvari; ne zato što sam postao arogantan, jednostavno zato što sam došao do tačke u svom životu, kada više ne želim da gubim vreme na ono što mi ne služi ili me povređuje. Nemam više strpljenja za cinizam, preterane kritike i zahteve bilo koje vrste. Izgubio sam želju da udovoljavam onima kojima se ne sviđam, ne volim više one koji me ne vole i ne osmehujem se onima koji se meni ne osmehuju. Ne posvećujem više nijednu minutu onima koji lažu ili žele da manipulišu. Odlučio sam da ne prisustvujem u izgovorima, licemerstvu, neiskrenosti i jeftinim pohvalama. Ne tolerišem selektivno nagrađivanje, niti akademsku aroganciju. Ne učestvujem u popularnim ogovaranjima. Ne podnosim konflikte i poređenja. Verujem u svet suprotnosti i zato izbegavam ljude sa krutim i uskim stavom. U prijateljstvu ne volim nedostatak lojalnosti i izdaje. Ne slažem se sa onima koji ne znaju kako da daju kompliment ili reč ohrabrenja. Preuveličavanja su mi dosadila i imam poteškoća da prihvatim one koji ne vole životinje. I na vrhu svega, nemam više strpljenja za bilo koga ko ne zaslužuje moje strpljenje.

— José Micard Teixeira

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back