Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne otvaraj dušu na vjetrometini. Ne puštaj svakoga blizu sebe. Prehladit ćeš emocije, a one se teško i sporo liječe. Istrošit ćeš snagu. Iscrpit ćeš i zadnji atom dobrote.. Pa kad dođu oni koji vrijede, nećeš imati što da im daš..
Iskreni neprijatelj je bez maske. Pojavi se kad god uoči naše slabosti, i kada su nam interesi suprotstavljeni. Upravo je to ono što treba ceniti. A neiskreni prijatelj nas obično smatra "nepogrešivim božanstvom". - (m.m.)
"Siromašni su oni koji stalno žude za nečim nepotrebnim. Dobro mi je sa toliko novca, imam dovoljno za osnovne troškove života. Mora da mi bude dobro, jer znam koliko Urugvajaca preživljava sa mnogo manje."
Misli se javljaju kao posledica mašte, zapažanja i iskustva. One su uvek lišene proizvoljnosti i netačnosti za onoga ko nadje bar delić sebe u njima. Jedino izrečena misao niti dobija niti gubi na značaju u zavisnosti od publiciteta autora. - (m.m.)