Muda ili debil i nije neka razlika!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali ja ne kapiram odakle vama da ja ne volim Andreu i Čička. Sa Čičkom se čak super zezam, ona je drama queen, a Andrea mi je dete koje je nesnađeno pa luta ovde po forumu. Nisam ništa ružno napisala, a ispalo da ih pljujem.
Mnogo ružnije sam napisala za Ljubinku, Pivo sam baš napljuvala pa niko nije ni trepnuo.
Ali zbog Čičak i Andree ću završiti u Strazburu, a čak ih simpatišem obe.:roll:

Ali ja ne kapiram odakle vama da ja ne volim Andreu i Čička. Sa Čičkom se čak super zezam, ona je drama queen, a Andrea mi je dete koje je nesnađeno pa luta ovde po forumu. Nisam ništa ružno napisala, a ispalo da ih pljujem.
Mnogo ružnije sam napisala za Ljubinku, Pivo sam baš napljuvala pa niko nije ni trepnuo.
Ali zbog Čičak i Andree ću završiti u Strazburu, a čak ih simpatišem obe.:roll:

alisa nemoj tako zasto mene ne volis pa stvarno?

nasa kultura je kultura gomile - ako je ostavljanje cigareta u modi svi smesta gasimo cigarete, ako su swingeri ili ****** u modi onda moramo imati bar 1 takvog prijatelja.....malo ljudi je sposobno da bude disciplinarno nezavisno, da se suprotstavi gomili i da ostane pri nekom nepopularnom stanovistu ako je to ono u sta duboko veruje...ja znam ko nisam i u sta verujem...ako je to netolerancija onda sam netolerantna ali nikog nisam nazivala pogrdnim imenima i licno ga vredjala osim kad sam za november rekla da je zla - ja u to duboko verujem uverila me je u to na mnogim temama

ti ne znas nista.
i to si pokazala na svakoj temi.
posto ne mozes da kazas argumentovano nista lose, vredjas podmuklo izmisljajuci ono sto nije napisano.
na ovom svetu ne zivis samo ti.
imas prava da imas svoj stav, ali nemas prava da vredjas ni pedere, ni svingere, ni bilo koju drugu grupu koja u tvom mozgu izaziva shok!
mozes sebe da izoluses u svojoj sobici u svom sitnom svetu, ali time neces promeniti da oko tebe zive normalni ljudi sa drugacijim shvatanjima.
deset dana sam te putstila da orgijas po mojim postovima, ubuduce cu svaki tvoj post u kome izmisljas lazi o meni da prijavim moderatorima a oni neka sankcionisu po pravilima krstarice.
da sam do sada to radila, i da su to radili drugi o kojima si isto izmisljala lazi, tvoj nick bi bio trajno banovan.
toliko o tvojoj moralnosti.
ja sa ovim zavrsavam sa tvojim lazima na ovom forumu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back