MUČNA ISPOVEST ZLOSTAVLJANOG MUŠKARCA Bilo je BRUTALNO!

Srbija nije Australija. Ne postoji mesto, usred ničega, koje je udaljeno četiri sata vožnje od nekog grada ... Osim u mašti Kurirovog novinara.

Priča je krajnje debilna, sa puno nelogičnosti... Ali, to je Kurir! Komentar nije potreban.

Можда је човек сав успорен, па вози полако. Видиш да га и бије жена...

mozda ga je i silovala :think:...jel se i to smatra nasiljem? :rotf: ...muskarci placaju rave da imaju to sto je on dobijao preko svoje volje :sad2:, tuzno kako god okrenes :rotf: :rotf:

Silovanje muskaraca u Srbiji je najcesce u uzrastu od 10 11 godina, kada oni vec imaju mogucnost erekcije i seksualno su sposobni, a fizicki nisu dovoljno snazni. Silovatelji su najcesce 2,3 udruzene starije devojcice, godinu, dve do 6 godina starije, ali i pojedinacno.
Slucajevi su izuzetno retko prijavljeni, i samo nakon uzastopnih silovanja vise osoba se desi da se prijave ili otkriju.
Cak i tada , mozda jedan u sto se zvanicno otvori u policiji , ostalo ostane na rekla kazala bez dovoljno dokaza.

Srpsko drustvo podrazumeva da je muskarac uvek rad za seks, pa i deca muskog pola.
Poseban problem je sto zainteresovanost za peting ili za suprotni pol generalno vecina tumaci kao zainteresovanost za seks, sto je adekvatno nekim aspektima kod starijih devojaka nekad, a i sad.
Kod mladjih devojcica je danas razvijena drugacija psiholoska slika, jer seksualnost shvataju kao muskarci pusenje, dokaz zrelosti i sazrevanja.
A vrlo je cesta i instrumentalizacija seksa i seksualne privlacnosti u svrhu nedostatka paznje i neznosti...i narocito bliskosti...

Tako se skoro kao zakonitost moze reci da usled nedostatka paznje i neznosti, mlade devojke od 10 godina na vise pocinju da koriste ono sto imaju,a to je pocetke seksualnosti da bi se domogle paznje i neznosti...
Obicno ne dobijaju bas ono sto im najvise treba vec budu seksualno upotrebljene, tj naglasak bude vise na seksu nego na neznosti, osim malog broja slucajeva i to bas sa starijim muskarcima.
Ovde iskljucujem situacije edip i meduza sindroma, tj kad devojka u startu bira starijeg radi mentalne zamene za oca koga obozava na vise od starateljskog nacina.
To se moze razlikovati sa par dobro postavljenih detalja i reakcija na te detalje kod tako mlade osobe.
Naravno drustvu je to nebitno i sve se svodi na neki sablon , kao sto je i sablon da svi muskarci uvek zele seks.

Postojanje subkultura i mikrokultura se u kapitalizmu zanemaruje osim u slucaju elitizma, tj zatvorenih stanbenih celina , ali i tu u smislu standarda ponasanja , a ne kulturoloski i psiholoski...

- - - - - - - - - -

ako mu se digo naci nije silovan,tako i riba ako se rasiri i ovlazi naci da joj se dopalo<3

Zanimljivo, probaj sa ovim argumentom na sudu i garantujem ti da ne da neces dobiti normalnu kaznu ili umanjenje nego duplu duzinu kazne.
A posebno sto sa istim argumentom vrlo lako se moze odraditi i dokazati da si ustvari gej, narocito ako ti je vaskularni sistem zdrav i imas do 30 godina....

Znas sve vise ima dokaza da pocetak nasilja pocinje od zene. Psiholosko, a i fizicko. Muskarci nazalost reaguju kasno i onda puknu.

Predrasuda
Nemoj time da se vodiš, naslinici nikad nisu krivi, oni ne greše i dobri su manipulatori.
Ova prča nije počela ovako ...
Nešto je on trpeo radi mira, straha ili već čega, ne ide da nagađam
Ništa žene nisu povlaščenije kao nasilnici.
Mogao je da krene ranije.
Ne bi ispao kukavica kog partnerka bije, već čovek koji ne želi da vrati na nasilje-nasiljem

MUČNA ISPOVEST ZLOSTAVLJANOG MUŠKARCA Bilo je BRUTALNO! Udarala me, grebala, a onda je uzela NOŽ... http://www.kurir.rs/mucna-ispovest-...me-grebala-a-onda-je-uzela-noz-clanak-2459225

Sve je ostavio zbog nje, ali nakon užasnih fizičkih i psihičkih napadaja odlučio je da ode. Spakovao je najnužnije stvari i doslovice pobegao od nje.

Ovo je njegova ispovest:

"Na fakultetu sam upoznao devojku pametnu, smešnu i seksepilnu, imala je sve o čemu sam oduvek sanjao. Prijatelji su bili zavidni zbog moje veze s njom, govorili su mi da sam srećan što imam takvu bombu od žene. Ona je napustila fakultet i pohađala neki kurs.

Poželela je da se preseli u malo mesto koje se nalazilo usred ničega, četiri sata vožnje udaljeno od grada. Tražila je da sve napustim i krenem s njom. Koji sam ja idiot. Ona je imala neke probleme pa sam verovao da želi da započne novi život okružena svojom porodicom. Ostavio sam svoj posao, stan, prijatelje i porodicu i preselio s njom. Nije prošlo ni dva dana kada je zlostavljanje počelo. Bio sam udaljen oko 300 kilometara od ljudi koji bi bili uz mene. Bilo je brutalno, a nisam imao gde da odem, kome da se požalim - ona je to znala. Uglavnom, moj pakao na zemlji trajao je osam meseci. Proživljavao sam emocionalno, mentalno, fizičko i finansijsko zlostavljanje.

Foto Profimedia Foto Profimedia

Pronašao sam drugi posao tamo, ali nisam vidio ni novčića od onoga što sam zaradio u sedam meseci. Stalno mi je nešto prigovarala, govorila mi kako ništa ne vredim, da sam glup... Bila je zima i bile je vrlo hladno kada je počela da me premlaćuje. Udarala me u lice, vrištala, grebala me. Branio sam se i sklanjao sam se od noževa s kojima me je mogla napasti. Prebijen i slomljen spakovao sam nešto malo stvari u kesu pošto me je jednom skoro ubola nožem. Otišao sam na posao i tiho zamolio šefa da kontaktira mog prijatelja koji je velikodušno ostavio planove koje je imao i odvojio osam sati da dođe po mene i odveze me u grad, mojoj kući. Od tada je prošlo oko godinu i po. I dalje pokušavam da pobegnem od onoga što mi se dogodilo tako da igram puno glupih video igara, napijem se s prijateljima itd. Pokušavao sam da se saberem, učinim nešto za sebe, ali iskreno - ne prođe dan a da ne razmišljam o njoj i tome šta mi se dogodilo, šta se njoj dogodilo da je postala takva.
.........................

Ovo je istina o nasilju u porodici.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Strašnoooooo !!!!!!!!!!!!

Danas treba pažljivije birati žene. Treba birati maljave žene one su manje nasline :ceka:

Muskarac ne moze biti nasilnik njemu pripada prirodno pravo da bude vodja njegova je prva i poslednja a zene su tu da nam udovoljavaju i izvrse ono sto im se naredi ona koja odbije da izvrsi zna se sledi drakonska kazna za nauk njoj i ostalim zenama.

Ovo pises iz zatvora? :lol: ...ili te jos nisu priveli kao nasilnika? ili lupas gluposti?

Back