gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Pq sta znam, neko u tim zadnjim trenutcima zivota ne moze da se boritreba se boriti do kraja
Vec samo prozivlajva to sto ga je tad snaslo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pq sta znam, neko u tim zadnjim trenutcima zivota ne moze da se boritreba se boriti do kraja
vjera u Boga ih drzi.Pq sta znam, neko u tim zadnjim trenutcima zivota ne moze da se bori
Vec samo prozivlajva to sto ga je tad snaslo
Ne znam koliko u tim trenutcima oni zapravo budu svesni Bogavjera u Boga ih drzi.
ma ovi sto ja znam..jesu.Znam ih..ali nemogu ovdje pisati.Puno tesko slusati.Nije niko ruku digao na sebe.Ne znam koliko u tim trenutcima oni zapravo budu svesni Boga
Zanima me.... zasto se neki ljudi muce pri umiranju
Sigurno su neki od vas culi za slucajeve, kad se neko muci, a ne moze da umre
Tesko je i toj osobi, a i njegovima
Sta mislite zasto se to dogadja, jel je u pitanju neki greh, demonske sile, energije
Kako pomoci toj osobi
I da napomenem....
Ako vam se ucini da tema nije za ovaj pdf, da je ne premestate na druge
Jer je ovde postavljena sa razlogom
Smatram, da je ovde pogodna, jer bi u suprotnom bila ogranicena samo na jednu sferu
...........do mojega.tema je ozbiljna.
Veoma bezobrazno i plitkoumno...........do mojega.
Treba otvoriti podforum "penzioneri" i tamo otvoriti ovu temu. Oni imaju vremena kolko oce.
pa ti ondak provedi ostatak zivota u brigi ocel se mucis il neces kad te onaj odgore pozove.Veoma bezobrazno i plitkoumno
Idipa ti ondak provedi ostatak zivota u brigi ocel se mucis il neces kad te onaj odgore pozove.
Ja odo da zivim.
kakve veze ima što je zaklao one koji ga terorisali?Sticajem nesretnih okolnosti bila sam prisutna kad su umrle 3 meni vrlo važne i voljene osobe. Jedna od njih se mučila sa odlaskom sa ovog svijeta a nije bila nešto posebno grešna.
Poznavala sam čovjeka koji je zaklao svoju ženu i njenog brata i umro je od inafarkta, tako da mislim da mučan odlazak nema veze s bilo čim.
pametan živi dokle hoćeJa o tome ne razmišljam jer ne planiram da umrem. Uopšte. Sad neko može da kaže "misliš ono kao nisi razmišljao u tom pravcu..?." Ne, nego ne planiram da umrem. Sad neko može da kaže "misliš ono duša će nastaviti da živi...?" - Ne, nego prosto ne planiram da umrem, tačka, šta tu nije jasno.
Sad neko može reći "ali biologija i doktori kažu da.." - Ama šta ti nije jasno tu da ja ne planiram da umrem uopšte i ne možeš da mi menjaš mišljenje, ja sam mnogo tvrdoglav, kod mene ne prolazi "doktori kažu", jer ja kad zacrtam to ti je.
![]()
Bas me zanima kako su utvrdili da li se neko muci ili ne....?Zanima me.... zasto se neki ljudi muce pri umiranju
Sigurno su neki od vas culi za slucajeve, kad se neko muci, a ne moze da umre
Tesko je i toj osobi, a i njegovima
Sta mislite zasto se to dogadja, jel je u pitanju neki greh, demonske sile, energije
Kako pomoci toj osobi
I da napomenem....
Ako vam se ucini da tema nije za ovaj pdf, da je ne premestate na druge
Jer je ovde postavljena sa razlogom
Smatram, da je ovde pogodna, jer bi u suprotnom bila ogranicena samo na jednu sferu
Pa znas ata, to se tako kaze, kad se neko muci a ne moze da umreBas me zanima kako su utvrdili da li se neko muci ili ne....?
Slusao sam samo pretpostavke baba narikaca i ostalih samoprozvanih strucnjaka svega poznatog i nepoznatog.Pa znas ata, to se tako kaze, kad se neko muci a ne moze da umre
Valjda si cuo za slucajeve, kad ispusta dusu, a ne moze da je ispusti
Pa se muci
Smrt je smrt,ne postoji nikakva laka i teska smrt isto kao sto ne postoji prirodna smrt...Pa imas tesku smrt i laku smrt