Mučenje pri umiranju

Zanima me.... zasto se neki ljudi muce pri umiranju

Sigurno su neki od vas culi za slucajeve, kad se neko muci, a ne moze da umre
Tesko je i toj osobi, a i njegovima

Sta mislite zasto se to dogadja, jel je u pitanju neki greh, demonske sile, energije
Kako pomoci toj osobi

I da napomenem....
Ako vam se ucini da tema nije za ovaj pdf, da je ne premestate na druge
Jer je ovde postavljena sa razlogom
Smatram, da je ovde pogodna, jer bi u suprotnom bila ogranicena samo na jednu sferu

Proces umiranja pocinje tad kad osoba koja je teško obolela prestane sa borbom i pomiri se sa često opakom dijagnozom

Umiru kad se izmire sa sobom i sa svetom oko sebe

Dok sam radila u staračkom imali smo jednu baku koja se bas mučila
Imala je dve ćerke jedna je živela u nemačkoj i ona je svakodnevno obilazila majku a druga ćerka je živela u Americi.
Obe ćerke su bile u zavadu i više od 10 godina nisu imale bilo kakav kontakt.

I tako uz pomoć laptopa i skajpa uspostavimo kontakt u sobi bake i obe ćerke se izmire i baka kaže sad mogu da idem, ispustila je dušu pred zoru.

U životu je bitno sve svoje krize, nesporazume i traume preraditi i izmiriti se sa svim sto te kopka.

I takodje je važno da živiš kako tebi odgovara sa svim usponima i padovima, radi to sto osećaš da treba da uradiš , sto te čini srećnim i sto ti svaki dan iskazuje osmeh i gde svaki dan osetiš to zadovoljstvo perfekcije. A upravo to slabo ko radi jer većina samo ispunjava očekivanja.

Ja o tome ne razmišljam jer ne planiram da umrem. Uopšte. Sad neko može da kaže "misliš ono kao nisi razmišljao u tom pravcu..?." Ne, nego ne planiram da umrem. Sad neko može da kaže "misliš ono duša će nastaviti da živi...?" - Ne, nego prosto ne planiram da umrem, tačka, šta tu nije jasno.
Sad neko može reći "ali biologija i doktori kažu da.." - Ama šta ti nije jasno tu da ja ne planiram da umrem uopšte i ne možeš da mi menjaš mišljenje, ja sam mnogo tvrdoglav, kod mene ne prolazi "doktori kažu", jer ja kad zacrtam to ti je.
Im Smart Love Island GIF by Love Island Australia

Mnogi nisu i ne planiraju.Ali niko ih ne pita za misljenje.
Sto se tice toga da neki ljudi tesko umiru,kod nas vlada vjerovanje ili sujevjerje da roditelji ne mogu lako da umru ako su im djeca kraj njihove samrtnicke postelje.
Ne znam,ni zivot,ni smrt niko nije objasnio...ovo pitanje je jednako onom zasto se neki dobri ljudi u zivotu pate,a losim ide sve od ruke.
Neki zlocinci koji su pobili milione su umrli lako i brzo,tako da ne vjerujem da to ima veze sa nacinom zivota covjeka i da neko ima neke narocite grijehove pa da mu je to kazna.

Sticajem nesretnih okolnosti bila sam prisutna kad su umrle 3 meni vrlo važne i voljene osobe. Jedna od njih se mučila sa odlaskom sa ovog svijeta a nije bila nešto posebno grešna.
Poznavala sam čovjeka koji je zaklao svoju ženu i njenog brata i umro je od inafarkta, tako da mislim da mučan odlazak nema veze s bilo čim.
kakve veze ima što je zaklao one koji ga terorisali?

Ja o tome ne razmišljam jer ne planiram da umrem. Uopšte. Sad neko može da kaže "misliš ono kao nisi razmišljao u tom pravcu..?." Ne, nego ne planiram da umrem. Sad neko može da kaže "misliš ono duša će nastaviti da živi...?" - Ne, nego prosto ne planiram da umrem, tačka, šta tu nije jasno.
Sad neko može reći "ali biologija i doktori kažu da.." - Ama šta ti nije jasno tu da ja ne planiram da umrem uopšte i ne možeš da mi menjaš mišljenje, ja sam mnogo tvrdoglav, kod mene ne prolazi "doktori kažu", jer ja kad zacrtam to ti je.
Im Smart Love Island GIF by Love Island Australia
pametan živi dokle hoće
budala dokle mora

Priroda je sve udesila

bez obzira što je život iluzija u vasioni kamenja i lave svakom je život mio
pa i onom prasencetu što ga planiramo za Božić

hoću da kažem - svi smo mi svesno ili nesvesno prekidali tudje živote

Zanima me.... zasto se neki ljudi muce pri umiranju

Sigurno su neki od vas culi za slucajeve, kad se neko muci, a ne moze da umre
Tesko je i toj osobi, a i njegovima

Sta mislite zasto se to dogadja, jel je u pitanju neki greh, demonske sile, energije
Kako pomoci toj osobi

I da napomenem....
Ako vam se ucini da tema nije za ovaj pdf, da je ne premestate na druge
Jer je ovde postavljena sa razlogom
Smatram, da je ovde pogodna, jer bi u suprotnom bila ogranicena samo na jednu sferu
Bas me zanima kako su utvrdili da li se neko muci ili ne....?

Npr, ja sam.cula, ne znam dal je tacno
To valjd aiz mog nekog sireg, uzeg, okruzenja
Svekrva,.bas nesto mucila snaju, maltretirala je
I kad je dosao trenutak, niej mogla da umre, vec je prvo trazila oprostaj od nje
I kad ga je dobila, ubrzo nakon toga i umrla

Pa znas ata, to se tako kaze, kad se neko muci a ne moze da umre
Valjda si cuo za slucajeve, kad ispusta dusu, a ne moze da je ispusti
Pa se muci
Slusao sam samo pretpostavke baba narikaca i ostalih samoprozvanih strucnjaka svega poznatog i nepoznatog.
Zato me i zanima kako je neko utvrdio da li se neko mucio ili ne?
Jedino ako se taj neko vratio iz onog sveta pa je onda posvedocio o svojim mukama prilikom umiranja.

Back