MTV-Nagrade su podeljene sta vi mislite ko je trebao to win!

pretprosle god je to bil zaista fora i dobro su birali!!!Ove god sve neke gluposti kao da su isli na pu,pu,pu-eci peci pec.../ko mi nudi vise love za auto...pa majke mi!!!linkin park-rock?aha ku*ac :lol:
brit-najbolja?mislim da od onog crasha sa justinom ima vise neprijatelja nego prijatelja(hate bit*ch!)outkast?hej,za 1 pesmu su zaredjali...pa to je idijotizam!Znam ja da je pesma ok.,smesna ali dajte ljudi...treba nagraditi celukupno rad

Lucky girl:
Slazem se da se Britney kreveljila kad je pricala i to me je uzasno nerviralo,ali da je zasluzila nagradu jeste....Sa ovim albumom je bas dobro prosla,posebno sa Toxic.A za Maroon 5,pa stvarno su super,mada je meni pevac lepsi sad nego ranije...Presladak je.......

Јесте Бритни постигла успех,али ако ћемо тако и Бијонсе је постигла невероватан успех (иако је не волим) и Брит по мени није заслужила награду,а кад сам видела да се није појавила... :roll:

Све у свему,ја сам навијала за Анастасиу.. :wink: ..али шта је ту је,већина очигледно мисли да је Брит боља... :roll:

Crazy_creature:
Moon Child:
slazem se da odlicno peva ali ja organski ne mogu da je podnesem....
sto mrzim kad zensko ima tako prodoran glas.... :x :roll:
A shta mislish o Tijani Dapchevic?
Ahaha, Britney - no comment...
Outkast - slazhem se sa Bliz...
I Usher mi je bio neshto antipatichan... :roll:
isto ko i o koleginici joj anastasiji. :roll:
a taj usher mi je uvek antipatichan..:p

mada u svakom slucaju bolje da je anastacia dobila nagradu nego ona mala glupaca. :roll:

Svaki dan se na MTV-iju reprizira dodela.Već sam gledala sto puta, znam i od prilike šta će sledeće da se desi :) :)
E što se tiče nagrada, ja ne volim Ushera i nikad ne bi glasala za njega, a dobio je dve nagrade ako se ne varam.Bolje bi bilo da je Robi Vilijams osvojio nagradu za "Best Male" 8)
Bila sam baš iznenađena kada je Britni dobila nagradu, jer sam očekivala da će je dobiti Bijonse.
Drago mi je što su Maroon 5 dobili nagradu i Ališa Kiz, super je.
A Outkast su dobili milion nagrada za jednu pesmu.I još mi nije nešto posebno :?

Back