mt:s- Pitanja i odgovori

Popust na pretplatu 50%!

10.10.2011

Sjajna ponuda za postpaid korisnike

Iskoristite priliku i zaključite do 31. decembra ugovor na 12 ili 24 meseca i očekuje vas fantastičan popust od 50% na mesečnu pretplatu za odgovarajući mt:s postpaid tarifni profil uključujući i tarifni profil mt:s Kontrola troškova, tokom celog trajanja ugovorne obaveze.

Povoljnosti ove ponude važe za nove korisnike tarifa Bel, Bel SMS, mybel, Hello, Mix, Mix Net, mt:s kontakt i mt:s Kontrola troškova, kao i za postojeće korisnike ovih tarifa kojima je istekla ugovorna obaveza.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

Jel ko koristio ovu promociju? Zanima me kako to sad funkcionise? Znaci ako uzmem tarifu npr. Mix Net L 1.947,00 placam pola te tarife za vreme trajanja ugovora. E sad uz tu tarifu moze da se uzme HTC, pa me zanima sledece, da li se nadoknadjuje razlika od polovine za Mix Net L paket do punog ili daju tel za 1 dinar uz pola cene Mix Net L (sto mi je nekako nelogicno, a logicno mi je da se dodaje razlika)? Mada ipak je to neka promocija, ili pak prevara O.o

interesuje me jedna stvar. Hocu da kupim telefon preko onih akcija za 1 dinar i to.
E sada tu imaju razni paketi i uzecu za primer da uzmem bel 100 i da placam mesecno 600 kinti predplatu.
Kada mi istekne ugovor da li ja placam 600 dindzi predplate i posle 24 meseca ili ne?

Vidim da svasta pisete ovde...PRI-PEID (na dopunu) je najbolja opcija da se postedite Cupanja Zivaca i Izjedanja Dzogerice na presno :)

Ja imam preko 10 godina T-Srbija i kad imam meljem kad nemam gledam, tako i ostale opcije kao Mobil Internet itd :D

Zna li neko nesto vise o Partizan postpaid paketu?
http://www.mts.telekom.rs/index.php/fk-partizan-postpaid.html

Da li daju samo ZTE Roamer telefon uz paket ili imam jos neki izbor?
http://www.mts.telekom.rs/index.php/zte-roamer-partizan.html

Pominju i neku sezonsku kartu,da li to vazi za tekucu sezonu ili mozda za sledecu,s obziorm da ponuda traje do 30.juna?

Takodje stoji da moram da placam 3G uslugu 116,82 dinara,da li to bas moram da placam ili moze da se izbegne ako mi ta opcija ne treba recimo?
http://www.mts.telekom.rs/index.php/3gstandardpostpaid.html

Ima li neko da je uzeo taj paket ili se raspitivao i da li je zadovoljan?

Poslednja izmena:
:rtfm: TELEKOM SRBIJA :rtfm:

Izmena cena u prepaid tarifama

16.06.2012

Obaveštenje za prepaid korisnike

Obaveštavamo prepaid korisnike da će od 16. jula doći do određenih izmena u prepaid tarifiranju.

Link:

http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/obavestenje-za-prepaid-korisnike.html

Ja pojma nemam koje su cene bile do sad :rumenko:
Nadam se da neće ukinuti one promocije.
Ja sam na tipi opciji, mesecima unazad od promocija koristim foru sms 50din -7dana gratis ka svim mrežama (važi čak i za +38268 - za +38269 kad zovem sestru ne važi jer ona koristi roming opciju i poruka za CG košta oko 12 dinara) Koristim i opciju pozivi u mreži 50din - 7 dana gratis...
Jel bi fora sa sms-om važila i ako bi iz CG slala sms u Srbiju?

Jel moram da kontaktiram mts kako bih blokirala pozive sa određenog broja?
Radi se o fixnom telefonu, pa ne mogu da ga blokiram jer, tu opciju imam samo u porukama.
Znači mogu da blokiram samo broj sa kog dobijem i sms a onda je blokiran i za pozive.

interesuje me koja je najpovoljnija opcija kupovine samsunga sII u m ts mrezi?

Nadam se da misliš na Galaxy S II !? Ako je tako najpovoljnije bi ti bilo da se odlučiš za neki veći tarifni paket kako bi ti cena telefona bila niža. Ukoliko se odlučiš za cenu od 1 din. najpovoljniji paket bi bio:
BEL 1000 sa mesečnom pretplatom od 3'540'00din. sa ugovorom na 24 meseca.
Ako ti je to, pak, puno, jerto je najveći BEL paket, možeš se odlučiti za jednu od sledećih, po meni, najpovoljnijih ponuda:
MIX 2300 sa mesečnom pretplanom od 2'714'00din. na 24 meseca, gde bi cena telefona bila 16'200'00din. a može se platiti i na 12 mesečnih rata po 1'600'00din.
Ako si pristalica nižih mesečnih računa, gde će ti račun biti do 1'100'00din. onda ćeš telefon moći da uzmeš uz paket BEL 200 za 36'000'00din..
Telefon možeš kupiti i po maloprodajnoj ceni od 53.000,00 dinara, bez ugovorne obaveze.

To je to, ako ti još nešto zatreba javi. Bilo bi bolje da si naveo više informacija o tome šta te uanima u vezi kupovine, kako bi to bilo povoljnije za tebe... Pozzzz... ;)

Da li znate, kako mts naplaćuje penale za telefone koji su uzeti na firmu. Primer, imamo 20 brojeva i uzeli smo 15 telefona, i za 10 brojeva raskinemo ugovor. Znači ostane nam 10 brojeva i 15 telefona, koliki nam je penal?

Ne znamo šta da radimo, a u mts niko ne zna da mi kaže, šta će se desiti sa ovih 10 brojeva, da li oni preuzimaju ugovornu obavezu i za koji broj telefona i da li će mi se naplatiti neki penal?

Hvala svima na odgovoru

Uzeh skoro BOX paket - zbog ADSL i ničeg drugog i morao sam i broj u postpejdu a i telefon za 1 dinar e ti telefoni su BRUKA I SRAMOTA a oni drugi za koje bi trebalo doplatiti su toliko skupi na odnosu drugih operatera da je to strašno ali ŠTA DRUGO I OČEKIVATI OD MTS-a

Nadam se da misliš na Galaxy S II !? Ako je tako najpovoljnije bi ti bilo da se odlučiš za neki veći tarifni paket kako bi ti cena telefona bila niža. Ukoliko se odlučiš za cenu od 1 din. najpovoljniji paket bi bio:
BEL 1000 sa mesečnom pretplatom od 3'540'00din. sa ugovorom na 24 meseca.
Ako ti je to, pak, puno, jerto je najveći BEL paket, možeš se odlučiti za jednu od sledećih, po meni, najpovoljnijih ponuda:
MIX 2300 Hvala puno,u pravu si MIX 2300,je najpovoljnija!

Pitao sam na Telenoru i VIPu pa pitam sad i ovde na T-Srbija i da li nudi mogucnost koristenja licnih brojeva putem "interneta"? Pa umesto da budem dostupan putem tradicionalo nam poznate SIM u svetu, budem dostupan putem VOiP i interneta na primer itd?

Back