Quantcast

mt:s- Pitanja i odgovori

Адриан

Ističe se
Poruka
2.766
Twigy, evo u kratkim crtama sve što Vas zanima:
-066 je posebna serija brojeva mt:s-a, i kao takva nema veze sa tarifama iz 064 i 065 prefiksa. To bukvalno znači da ako ste nosilac 066 broja ne možete preći ni na jednu od standardnih postpaid&prepaid tarifnih profila. (Hello, Bel, Fresh, Mix, Tipi, Toki, Kul).

-Premium paket podrazumeva sledeće (u zavisnosti koja od Premium tarifa Vas zanima):
Premium 1000
Mesečna pretplata - 1000 dinara
Besplatan saobraćaj - 250 minuta (video poziv i glasovni poziv)
250 SMS
250 MMS
250 MB GPRS
Minut razgovora prema svim mrežama - 5,9 din.
Uspostava veze - 2,9 din.
SMS - 2,90 din.
MMS - 2,90 din.
GPRS (1kb) - 0,04 din
 

tribunal357

Početnik
Poruka
14
Nakon dve godine placanja postpaid-a,istekao mi je ugovor.Dobio sam ponudu od telekoma da produzim ugovor i da izaberem jednu od povoljnosti.Novcani bonus na racunu ili jedan od mobilnih telefona iz neke ponude, koju mi nisu poslali,vec moram da se cimam da ih zovem ili silazim do grada i pitam sta i kako.Zna li neko o kakvim je telefonima rec i kakvom ,odnosno kolikom ,novcanom bonusu na racunu je se radi?
 

Адриан

Ističe se
Poruka
2.766
O kakvim je telefonima rec i kakvom ,odnosno kolikom ,novcanom bonusu na racunu je se radi?
Poštovani,
nismo dobili informaciju od kolega o ovoj ponudi. Stoga, jedino što Vam preostaje je da pozovete službu prodaje telefona na broj 064790 (besplatno za korisnike mt:s mreže).

DellNS,
da li biste bili ljubazni da nam objasnite razloge napuštanja mt:s-a?

S poštovanjem,
AnaIvanovićFan
 

bukva-list

Primećen član
Poruka
572
ja sam napustio mts radi jedne sitnice - automatskog aktiviranja rominga.

ustvari, nisam mogao da kapiram zasto se taj automatski roming primenjuje samo u srbiji.
zasto u crnoj gori m-tel, dakle ista kuca nema tu automatiku....
nema ni u bosni.

zasto je srbija izuzetak ili nas mts sisa kao ovce?
 

Lilyth

Aktivan član
Poruka
1.701
Danas sam raskinula ugovor sa mts-om, onaj dvogodisnji i morala sam:
1- da vratim karticu (znaci nije bilo sanse da zadrzim broj) :evil:
2- sad mi telefon (taj sto sam ga dobila od njih) ne prima ni jednu karticu !!!!! :evil::evil:
Jel to znaci da vise ne mogu da koristim taj telefon ??? :eek:
 

/una/

Domaćin
Poruka
3.006
Mene zanima zasto se cesto kad saljem poruku desava da me obavestava da poruka nije poslata i tako desetak puta, onda napokon pise da je poslata i posle mi stignu izvestaji da su dostavljene sve one poruke koje navodno nisu bile poslate i naravno skinu mi kredit????!!!!!!!!!:azdaja::poludeo::kletva::besan2:
 

Адриан

Ističe se
Poruka
2.766
U kom gradu zivite? Olaksali biste nam ako biste nam rekli odakle ste. Mozda ce se javiti neko iz Vaseg grada sa slicnim problemom. Moja preporuka je da pozovete mt:s sluzbu za korisnike na broj 064789 i da operateru prijavite problem sa mrezom. Oni ce Vas problem proslediti kolegama koji imaju veze sa signalom mt:s-a.
 

urko

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.060
da, drugari moji, nestao mi je 3G signal, mreža UMTS, na kojoj mi je aparat bio podešen, pa sam se mora vrati na GSM ili DUAL mode, pretraživši mrežu i zvanjem korisničkog zakljčeno je sledeće da je mts podmuklo ukino taj signal (kao što piše u naslovu teme) i da će ga najverovatnije naplaćivati, istovremeno je primećeno da je protok informacija na netu i traženju stanja preko koda usporen... evo sličica,

PRE



POSLE



UMTS (Universal Mobile Telecommunications System)
UMTS je jedna od tehnologija treće generacije mobilne telefonije. U odnosu na GSM ova mreža osim telefonije omogućava i uspostavljanje video poziva. Paketski prenos podataka se odvija brzinom od 384Kb/s prilikom download-a i 64Kb/s prilikom upload-a.
 

Адриан

Ističe se
Poruka
2.766
Izvinjavam se, ali moram da vezem post za postom radi preglednosti.

Dakle, u mt:s-u su se desile poprilicno velike promene. Hajde da pocnemo sa prvom:

1.)Povecanje cena u Kul tarifi.
Od prvog maja, tj. od danas stupaju na snagu nove cene u Kul tarifi.
Za pozive u mt:s mreži uvodi se kaskadno tarifiranje, tako da će korisnici imati mogućnost posebne povoljnosti da nakon trećeg minuta poziva razgovaraju po ceni od samo 0, 90 dinara po minutu.

Nova cena uspostave veze je 4,60 din. sa PDV-om, a obračunski interval je 60 sekundi.

Uporedjivanje Vip tarife sa Kul tarifom:
Vip prepaid - mt:s Kul
Minut razgovora: 6,96 din. - 6,96 din.
SMS poruka: 2,8 din. - 2,24 din.
Uspostava veze: 4,60 din. - 4,60 din.
Tarifiranje: 60+60 - 60+60
*sve cene su sa PDV-om



2.)Osveženje 066 ponude!

Telekom Srbija je pripremio specijalno osveženje 066 ponude koje je korisnicima na raspolaganju od 1. maja 2009. godine.

Ovo osveženje uključuje niz povoljnosti koje se odnose i na prepaid i na postpaid korisnike. Postojeći tarifni profil „Probaj me“, pod novim nazivom „066 prepaid“, sada Vam nudi posebnu pogodnost da za samo 200 dinara dobijete 066 prepaid karticu sa inicijalnim kreditom od 200 dinara i bonusom od 66 MB podataka. Osim toga, „066 prepaid“ Vam nudi znatno niže cene razgovora od samo 0,66 din/min. u okviru mt:s mreže (064, 065, 066), radnim danima od 22.00 do 08.00 časova, vikendom i državnim praznicima. Po jedinstvenoj ceni, takođe, od samo 0,66 dinara po poruci, ubuduće možete slati i SMS i MMS poruke.

Navedene povoljnosti sada se odnose i na tarifni 066 profil „Kontrola troškova“, na kojii, ukoliko želite, možete u svakom trenutku preći na brz i jednostavan način. Podsećamo Vas da prelaskom na „Kontrolu troškova“ dobijate mogućnost potpune kontrole svojih troškova, uz uvek isti iznos mesečnog računa – 500 dinara. Za inicijalno plaćenih 500 dinara, svakog meseca imate na raspolaganju čak 1000 dinara kredita koje možete da trošite po potrebi, na bilo koju uslugu.

Treći tarifni 066 profil „Premium“ ubuduće će imati novi naziv „066 postpaid“.

Detaljnije informacije možete pronaći na 066 sajtu www.066i.rs.

*Sve cene, osim inicijalnog kredita, prikazane su bez PDV-a.
(www.mts.telekom.rs)
 

Адриан

Ističe se
Poruka
2.766
Upravo tako. Na drugim forumima sam citao kako mt:s ipak nece da prati Vip u stopu sto se tice poskupljenja, ali pokazalo se suprotno.
Sada je ubedljivo najjeftiniji tarifni paket na trzistu - Tako lako, jer je minut ka svim mrezama 5,5 din. U mt:s-u je nakon treceg minuta u mrezi u KUL tarifi 0,9 din. a u Telenor Tako lako je svaki treci minut besplatan u nacionalnom saobracaju. Jos jednom se pokazalo da je postpaid ubedljivo najpovoljniji za razgovore, a za SMS Telenor Poruke i mt:s Tipi.
 

Top