MTS je najboji za mene ,bio sam u Vip ali losi su mnogo i mnogo brzo vam skidaju minute i net ,a sada sam kod MTS i mnogo mi je boje net imas non stop.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih otkazala trenutni net i uzela taj mobilni internet kako bih uštedela neki dinar. Razmišljam, bolje da ne kupim par dana ništa slatko nego da se stresiram sa mts modemom.
Hvala, BLANKED.![]()
Meni je pre par dana bio nestao adsl na par sati morao sam hitno da posaljem nesto , i ubacio sam mobilni telefon u racunar da mi radi po principu tog bezicnog internet rutera , potrosio sam 100 mb u roku od 20-ak minuta , bukvalno dok sam trepnuo .
Elem , da bi pretvorila svoj telefon u internet modem , potrebno je da posedujes android uredjaj i USB kabl
Sad kad sledeće (u nastavku ovog posta) napišem biće blam.
Imam USB kabl, ali nemam android, imam Nokia Asha telefon. Ali da ne promašim skroz temu napisaću da imam mts sim karticu.![]()
Ili najjednostavnije pitas MTS-ovu korisnicku sluzbu
Zvala sam u dva navrata službu 789, i skinuli mi oba puta deset dinara i oba puta sam stekla utisak da nemaju pojma jer mi je rečeno da idem do njihove poslovnice. A još luđe mi je što za nijednu poslovnicu ne postoji neki broj online, ni fiksni, a ni mobilni. Nema, moraš lično da dođeš. I onda te tamo hipnotišu i umesto ugovora za modem odeš sa potpisanim ugovorom za BOX paket.![]()
Naime na konto mojega mesečnog zaduženja od oko 7000-8000 din koliko plačam mts usluge tražio sam telefon (mobilni) za dinar pošto sam momentalno ostao bez aparata. Inače u tarifnim paketima super (5599 d mesečno) i super plus (7599 d mesečno) svi telefoni su dostupni za dinar pa sam ih ja upitao kakva je razlika u novcu tj zašto moj novac u ovom slučaju manje vredi i nijed normalan odgovor nisam dobio
da napomenem nisam nikad kod njih uzimao telefon ni po kojoj osnovi a za rad istine da kažem i ovo tražio sam lenovo s 860 ili neki sličan u njegovom rangu
morao sam sebe da citiram tj da pitam moderatora zašto je najbolje uzeti box paket tj za koga je najbolje za mts, a za korisnike nisam baš siguran
Zar nije FLAT paket bez ograničenja protoka?![]()