MSN mesendzer ne radi?

Meklaud

Iskusan
Poruka
5.912
Do skora sam pokretao MSN 7.5 i modernije open source alternative (dakle u toku ovog meseca) da bi u toku prosle nedelje pokusao da pokrenem i izbacuje da ne moze da se konektuje, da je izgubio konekciju, da neki dns nije nadjen zavisi koj program...Da li je MSN tj Live messenger ugasen ili je mozda zato sto koristim XP pa me taj Mikrosoft iskljucio jer je ukinuo podrsku, sto je jadno i bedno...:roll:

MSN je ugasen, Microsoft je kupio Skype, tako da nisu imali potrebe za MSN-om vise.
Inace, Skype ne radi na Windows XP, ako nemaju SP3, mada i to je pitanje nedelja / meseci kada ce ukinuti, tako da ko hoce Skype na XP, verzija 5 ili tako neka.

Javljeno je i u medijima da je podrsaka Microsofta prestala sa podrskom za XP,Ja imam XP SP3 i jos poneki programi odradjuju i prihvata apdejt AV,ali pitanje je i to dokle.Zato ljudi prelazite na Win.7,Win.8,Linux i t.d.

Ma bilo je price oko toga stalno ovih meseci,ali kazem ti da su to i potvrdili sinoc na RTS-ovom Dnevniku.Prica je bila da mnoga preduzeca nisu preduzela nista povodom toga jer nisu hteli da plate licence za Win,7,pa se sada uprpili sta ce i kako ce.Nego tebi je stalno do zezanja nas starijih ljudi pa provociras,svesan sam ja toga,ali ja reko ti ces malo da se uozbiljis.Ali dobro tako itreba samo veselo.

Back