MSI

• Začetnik teme Začetnik teme yota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
model VR 601 kupljen pre 3 godine, skoro 4. Od tada 2 puta bio u servisu zbog kulera. Trenutno mu neradi tastatura, čitač i ekran, tako da ga koristim kao kućište jer za novi nema love a popravka se ne isplati. A čuvao sam ga...

Verovatno losa serija ali ja sam tako zgrožen sa MSI da ga pri zdravoj pameti neću kupovati...

Edit: i kamera ne radi...

Poslednja izmena:
model VR 601 kupljen pre 3 godine, skoro 4. Od tada 2 puta bio u servisu zbog kulera. Trenutno mu neradi tastatura, čitač i ekran, tako da ga koristim kao kućište jer za novi nema love a popravka se ne isplati. A čuvao sam ga...

Verovatno losa serija ali ja sam tako zgrožen sa MSI da ga pri zdravoj pameti neću kupovati...

Edit: i kamera ne radi...

sr.nje,a i5,zar je toliko los?Onda asus ili HP

Kažem ti, verovatno shit serija ali nepada mi na pamet više da kupim bilo šta te marke. Pogotovo što ima toliko drugih brendova koji rade pa ubijaju, tipa spomenutog dell-a, asus-a, hp-a, toshibe... Raspitaj se po netu, jer jako lako se može desiti i da jako ime izbaci nešto što ima hardverskih bagova... Ja sam otišao na slepo i kupio i eto... Posle pročitao na netu da pre svega je jako loše urađeno hlađenje, tako da i pored postolja za hlađenje imao sam problema sa pregrevanjem... Dobro se odluči za šta ti treba, da li češ ga nositi često ili će ti biti u sobi, igrice ovo ono da ne brbljam više.

Back