Mrzim!!!

Mrzim kad neko ne ume/neće da se svađa & odoostane samo tako.
A, ne, ne, ako si započeo nešto, moraš da dovršiš.
Mrzim onog retardiranog debila od mog "drooga".
Mrzim rootine neke, iako sam ih ranije & sama imala, te prisline neuroze.

Mrzim seljanke iz moje škole.
Najviše... argh, ne mogu ni da ih gledam.
Ama, ni da pomislim, odmah mi dođe...

Zanela sam se.

Nacionalizam, primitivizam, turbo-folk zvuk i rospije koje ih pjevaju, pomanjkanje morala, politiku i političare sve do jednoga, malograđane, rasizam, ratove, od ustava pa naniže do pravilnika - svi služe da ugnjetavaju one kojima bi trebali da služe, državu sve do jedne, Ameriku u njenoj funkciji agresora - ne stanovnike, mas medije, propagandu, masu, nadobudne direktore, mačo-šovinizam, feminizam, kada se vjera pretvori u religiju pa širi mržnju umjesto ljubavi, ljude koji su spoj gluposti i bezobrazluka, ljude koji se šicaju stručnim terminima da bi djelovali pametniji, monopolističke organizacije, banke, birokratiju, Microsoft proizvode, savršene žene sa ladnom trajnom koje imaju savršenu porodicu a udale su se za propaliteta koji ima groznu porodicu (ako su tako savršene kako su mogle tako loše birati), prazne razgovore, tračeve...

Nacionalizam, primitivizam, turbo-folk zvuk i rospije koje ih pjevaju, pomanjkanje morala, politiku i političare sve do jednoga, malograđane, rasizam, ratove, od ustava pa naniže do pravilnika - svi služe da ugnjetavaju one kojima bi trebali da služe, Ameriku u njenoj funkciji agresora - ne stanovnike, mas medije, propagandu, masu, nadobudne direktore, mačo-šovinizam, feminizam, kada se vjera pretvori u religiju pa širi mržnju umjesto ljubavi, ljude koji su spoj gluposti i bezobrazluka, ljude koji se šicaju stručnim terminima da bi djelovali pametniji, monopolističke organizacije, banke, birokratiju, Microsoft proizvode, prazne razgovore, tračeve...

:eek: sve si rekla.. slazem se..

Back