Mrzim!!!

mrzim ogovaranje, one koji se prave pametni i vazni, ratove, bombardovanja, ubijanje, laganje, narodnjake....
Mrzim kad se devojka pravi da ne voli nekog a zna da je on voli,.....
mrzim ustase,....
mrzim kajsije,... kad se neko pali,....

mrzim da mrzim....
takodje mrzim ljude koji se tripuju da su najpametniji, ljude koji su ograniceni (pogotovo muzikom), mrzim kada neko cacka nos dok pricam s njim (tj mrzim jednog lika koji to stalno radi), mrzim komsinicu koja mi je polomila svo granje, mrzim grandovce, mrzim nafurane cice, mrzim sto mi ova ne odgovara na poruku vec 2 sata, mrzim zimu, mrzim kad je oblacno, mrzim kisu i vetar u kombinaciji, mrzim sto sad ovo pisem, mrzim cipiripi cokoladicu, mrzim cesalj pun kose koji je sestra zaboravila na stolu, mrzim sto jos uvek ne mogu da polazem za kola, mrzim sto za 20 dana idem u skolu, mrzim smorene izlaske, mrzim da sam sam, mrzim ovaj glupi smajli (:p), mrzim sto mi net tako sporo radi, mrzim sto provodim malo vise vremena nego sto treba pred kompom, mrzim kad sam gladan, mrzim kad mi se kaki u autobusu, mrzim kad zakasnim na bus do skole koji mi profura ispred nosa, mrzim mutavog konduktera u istom busu, mrzim kad je klizavo zimi, mrzim sto imam pokvaren zub, mrzim komarce, mrzim muve, mrzim sto nemam BMW 625, mrzim sto se ovaj messenger tako dugo instalira, mrzim sto me boli ruka i moram da idem kod doktora, mrzim da idem kod doktora, mrzim emo likove, mrzim sto mi se sada pije pivo, mrzim sto mi se jede cokoladica a mrzi me da idem do prodavnice....ali sve ostalo je extra.... :)

Mrzim kad moram da rucham, mrzim kad je leti hladno vreme, kućne poslove...
Mrzim kada neko vredja moje sposobnosti i inteligenciju, mrzim kada mi internet sporo okretje stranice, mrzim zanovetanje:blabla:...
Mrzim kada moram da se spremam za shkolu (a inache to mi je obavezno):dosadno:!

Mrzim ljude koji kazu da ne umeju da mrze ili nikada ne mrze (ili nisu mrzeli....).....
mrzim zimu koja je sve bliza, mrzim bolesti, mrzim doktore, mrzim pink, mrzim kad nemam pare, mrzim zglavkare, mrzim fenserke, mrzim alkohol,drogu i druga sranja koja unistavaju mozak i mrzim ljude koji ih konzumiraju.......uf ima svasta ....dodacu kad mi dune jos svasta.....

Back