Mrzim!!!

Samantha Jouns:
Eh da vidis sta su mi astrolozi predvideli,...kliko oziljaka imam u svom zivotu....nisam bas sigurna da li da verujem ;)

@ LOOP
nisam se zaljubila..... (onaj smajli sto crveni)....:)

A šta je sa onim, "nada umire poslednja" ?!
Mislim da sam baš to skoro, pročitao u nekom tvom postu. ;)
A ožiljke ostavi po strani i glavu gore. ;)

mrzim da pokisnem kad se vracam iz skole, da imam 76 dinara kad hocu da kupim picu koja kosta 80, kada lose uradim test a ucila sam, kada me drugarica ispali, kada odem u bioskop da gledam film, a onda vidim da je bila stamparska graska u novinama i da filma nema, kada reklame treju 3 dana i noci, kada propustim dobar film jer moram da ucim, ili idem kod babe i dede, kada ne radi lift, kada odem u prodavnicu a ona zatvorena, kada cekam autobus a zurim,kada kasnim, ili kad neko drugi kasni, kada mi se zablokira komp a napisem kilometarski post, kada mi u komp upadne virus, kad me ubiju od grudvi pred skolu, pa dodjem sva mokra, kad se oklznem zimi, kad sam u jesenjoj depresiji, kad se toliko najedem slatkisa da mi je muka, kad je na TV-u dobra pesma, a ja zurim, kad mi se igra, a ima nekog kuci, kad mi stigne poruka i ja se taman obradujem i vidim da je neko sranje od mts-a, kad moram da ucim glupe predmete kao sto je muzicko, i teske kao sto je fizika, ili gluposi tipoa gradje mitohondrijskih membrana, i izgled azotnih baza, kad skrate moj omiljeni cas, a prof. najgoreg predmeta na zadrzi duze, kad je vece a mi imamo 7. cas jer nas prof. nije ikom razredni, kad odem u biblioteku po lektiru a ono zatvoreno, kad mi mama baci omiljeni sjaj, kad ocenjuje prokleto fizicko, kad ucim ceo an istoriju a pita me fiziku, nenajavljane testove, kad mi je torba eska 100 kila, kad izgubim pare, kljuceve, mobilni, kad mi mobilni ispadne....

ma, seticu se jos :-P

Da procitao sam ceo post i mogu ti reci da je to tvoj najbolji post dosad ;)
A bogami i na ovoj temi je sigurno barem u 3 najbolja da ne kazem bash najbolji.

hvaja.... ima toga jos :twisted:

mrzim kad mi nestane slika na TV-u dok cekam recimo korak napred... kad mi se unisti neka stara fotografija... kad mi pare za uzinu ostanu na stolu. kad pocepam nove pantalone cim ih obucem. kad dodjem u skolu u novoj majici, sva hepi, jer je bas super, a onda ustanovim da je ima jos neko...kad dobijem ludacki sms (kao recimo pre 3 minuta), KAd dobijem sms sa lancem srece, e tad bih ga nabila u **** onom ko mi posalje, kad mi mama pojede omiljenu cokoladu, kad zaboravim da ponesem cetkicu ili tako nesto na ekskurziju, kad moram da se smeskam dok mi gosti do 5 godina histerisu po kuci, kad moram da ucim dok isti rade prethodno navedeno, kad mi prospu nesto po tastaturi, kad me neko zajebava tako sto me cima a ne znam ko je, kad je kuca u haosu a treba da mi dodje drustvo, kad izadjem u zimskoj jakni a ono topo, kad vucem kisobran po busu, kad ga zaboravim u skoli, kad cekam pred vratima jer nemam kljuc, kad naletim na neku 'drugaricu' koja je ubi boze dosadna a ja moram da pricam s njoj, kad moji misle da cu se slagati s nekim kod cijih roditelja idemo samo zato sto je moje godiste, kad me zajebavaju za decka, kad mi je muka na ekskurziji...

Back