bigsister
Domaćin
- Poruka
- 3.890
mrzim dim od cigarete koji leprsha kroz moju tek opranu kosu!!! ma ***** im sve po spisku!!! :mad:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bigsister:mrzim dim od cigarete koji leprsha kroz moju tek opranu kosu!!! ma ***** im sve po spisku!!! :mad:
bigsister:mrzim dim od cigarete koji leprsha kroz moju tek opranu kosu!!! ma ***** im sve po spisku!!! :mad:
Banshee:i mrzim sto mi opet ne rade pp i citati po dva tri dana! MRZIM sto mi se svaki put blokira ie zbog toga.
i podsecacu administratore moderatore i ostale na ovo svaki put kada mi padne na pamet.:x

volim da volim:Mrzim sebe jer sam daleko od tebe , jer sam dozvolio sebi da jeftino prodam vreme koje sam mogao i trebao provoditi sa tobom
oby wan kenoby:Mrzim 25.10.1995. godine.
Ona će znati zašto...

znam...ocu...jos samo da uspem da ga downloadujem.loop:Menjaj ie obavezno ako mislis da bezbedno sufrujes![]()

IvAnA:):Mrzim ovu glupavu maglushtinu napolju i ovu hladnocu petkom veche....
A da, mrzim i ovu glavobolju shto me razbija...![]()
volim da volim:Mrzim sebe jer sam daleko od tebe , jer sam dozvolio sebi da jeftino prodam vreme koje sam mogao i trebao provoditi sa tobom
Banshee:znam...ocu...jos samo da uspem da ga downloadujem.![]()

Buntovnik_Bez_Razloga:Jeste! Ubi se sada?!![]()
Elem, šta je toliko čudno, što je muškarac to rekao?! :?

Samantha Jouns:Pa zato sto mi je jako cudno da muskarac u danasnej vreme iznosi neke svoje emocije javnoooooooo...e to me nervira.....i to je barem meni JAKO CUDNO![]()
A i treba verovati u njih.