Mrzim!!!

Mrzim emose,mrzim gothičare,mrzim fensere,mrzim house muziku,mrzim žurke,mrzim grand,mrzim torte i ostale slatke stvari,mrzim *****,mrzim air ljax,mrzim šuškavac,mrzim nafurane ribe i fraere iz Zemuna ili sa NBG-a,mrzim matematiku,mrzim Ameriku,mrzim pozere,mrzim peace,mrzim ankh,mrzim klince koji tripuju da su satanisti a ne znaju ništa o tome,mrzim vanilu,mrzim sladoled od jagode...živim da mrzim.

Nije da mrzim, ali ne volim:
Tokio Hotel
Sladoled sa pistaćima
Kad mi se zapuši nos
Miris zubarske ordinacije
Keramičke figurice
Nakit sa kosturima
Pokvarene hemijske olovke
Osmogodišnjake
Poruke tipa prosledi ovo ili će se desiti ono
Rajfove za kosu
Zlatne/srebrne japanke ili bilo koje druge cipele/patike
HSM
Sve ove novopečene američke glumce/pevače
Farbanu kosu
Ruže
Šarene zidove
Reklame
Kad mi zablokira komp
Ikonicu za New Folder
Susnežicu
Iskompleksirane ljude tipa Jao kako sam debela od devojke koja ima 55 kg

Mrzim depresivne ljude,mrzim kad te isteraju iz takta,mrzim kad mi udje buba u uvo,mrzim zvuk miksera,mrzim fiziku,negativnost,JK i ostale napucane "zvezde",mrzim... Hm.. Mrzim Sasuke- a,mrzim prljavstinu,blokiranje kompa,kradju lozinke,politiku,sekte,kad mi je zapusen nos,bolesti,masnu kosu,ljude koji zderu,prasinu na tastaturi,prvu smenu,autobuse,muve,glupake,spor net,air max,poruke "posalji na x brojeva ili ce se desiti ovo..",kese,izgled ikonice za novi folder,zubare,lekare,policajce,prodavacice,kad stipaljkama zakace novine u trafici,komsije,guranje u olimpijski bazen,nastavnike,pocepane postere,satove,bubuljice,smrad,zurke,odbojku,ljude koji odjednom naprasno pocinju da psuju da bi bili face,nervozu,posteljinu,kablove svih mogucih vrsta,zavese,viruse na kompu,glupe igrice koje se nalaze na svakom sajtu,momke koji vole samo plavuse,plavuse,glupe viceve,dosadu,spasioce na bazenu,mrzim kada me probude,kada su 2 filma koje volim u isto vreme na dva razlicita kanala,dvolicne,prevrtljive i ljubomorne osobe..... :D

Poslednja izmena:
Mrzim pandure!!!!! Aaaaaaah kako ih samo mrzim!!!!!!! Sanjala sam jednom kako me pandur zaustavlja na putu i traži dozvole a ja uzela pištolj i 2 puta mu pucala u glavu... on naravno na mestu mrtav!!! ***** jedno, tako mu i treba.... :D

Nije da mrzim, ali ne volim:
Tokio Hotel
Sladoled sa pistaćima
Kad mi se zapuši nos
Miris zubarske ordinacije
Pokvarene hemijske olovke
Osmogodišnjake
Poruke tipa prosledi ovo ili će se desiti ono
Zlatne/srebrne japanke
Sve ove novopečene američke glumce/pevače
Farbanu kosu
Šarene zidove
Reklame
Kad mi zablokira komp
Ikonicu za New Folder
Susnežicu
Iskompleksirane ljude tipa Jao kako sam debela od devojke koja ima 55 kg

potpisujem :)

Mrzim emose,mrzim gothičare,mrzim fensere,mrzim grand,mrzim *****,mrzim air ljax,mrzim šuškavac,mrzim nafurane ribe i fraere iz Zemuna ili sa NBG-a,mrzim matematiku,mrzim Ameriku,mrzim pozere,mrzim ankh,mrzim klince koji tripuju da su satanisti a ne znaju ništa o tome,mrzim vanilu,mrzim sladoled od jagode...živim da mrzim.

i ja :)

Mrzim depresivne ljude,mrzim kad te isteraju iz takta,mrzim kad mi udje buba u uvo,mrzim zvuk miksera,mrzim fiziku,negativnost,JK i ostale napucane "zvezde",mrzim... Hm.. Mrzim Sasuke- a,mrzim prljavstinu,blokiranje kompa,kradju lozinke,politiku,sekte,kad mi je zapusen nos,bolesti,masnu kosu,ljude koji zderu,prasinu na tastaturi,prvu smenu,autobuse,muve,glupake,spor net,air max,poruke "posalji na x brojeva ili ce se desiti ovo..",kese,izgled ikonice za novi folder,zubare,lekare,policajce,prodavacice,kad stipaljkama zakace novine u trafici,komsije,guranje u olimpijski bazen,nastavnike,pocepane postere,satove,bubuljice,smrad,zurke,odbojku,ljude koji odjednom naprasno pocinju da psuju da bi bili face,nervozu,posteljinu,kablove svih mogucih vrsta,zavese,viruse na kompu,glupe igrice koje se nalaze na svakom sajtu,momke koji vole samo plavuse,plavuse,glupe viceve,dosadu,spasioce na bazenu,mrzim kada me probude,kada su 2 filma koje volim u isto vreme na dva razlicita kanala,dvolicne,prevrtljive i ljubomorne osobe..... :D

znachi O-M-G!!!

ljudi,shta je sa vama....???

:pop::pop2::pop3:

I ja isto... 'Ajde, satove, zavese i plavuse mogu da podnesem, ali ostalo...
POGOTOVO SASUKE-a (ako mislimo na istog). :mafijas: :vudu:

Back