Mrzim što sam majka

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mogu reci da mrzim al je tesko, neuporedivo je teze sa drugim detetom nego sa prvim, cesto se za drugo zapitam sta mi je ovo trebalo, kad smo bas mogli uzivati nas troje, naravno bude mi zao posle i tako. Ja razgovaram i sa psihologom i sa psihijatrom, svesna sam da imam problem, patim zbog toga, nema magicnog resenja od drugih ljudi ma koliko strucni bili, mozda mala gurka, sve je u nama.

Nema potrebe ovo pisati,ja sam od druge trudnoce dobila hronicni dozivotni zdravstveni problem,koji jako utice na mene,bilo bi super da su bubice. Bilo bi dobro pisati o tome,sta sve zene ceka i da ne budu samo masine za reprodukciju,treba im dati potpune informacije o tome kakve ih sve posledice mogu zadesiti,i kako raditi na prevenciji,pa da na bazi toga odlucuju o svom telu i zdravlju. Mene suprug i stariji sin potpuno podrzavaju, sin kaze da sam za njega savrsena.

Poslednja izmena od moderatora:
Смучило ми се због прочитаног.
Има више варијанти које су могле довести до овога.
Натерана је да роди, родила је јер тако треба, она је размажено дериште неспособно за живот или пати од постпорођајне депресије.
Неко мора да јој помогне.
Или психијатар или Центар за социјални рад, пре него што дете заврши у контејнеру.
Јер, ово је све само не нормално.

Back